Συνελήφθη 22χρονος ένα χρόνο μετά για τα επτά κιλά κάνναβης-Τον συνέλαβαν κατά την άφιξη του στη Κύπρο

Στη σύλληψη τέταρτου προσώπου, ηλικίας 22 ετών, προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης εντοπισμού και κατάσχεσης πέραν των εφτά κιλών κάνναβης στις 29/02/2024, στη Λεμεσό.

Ο 22χρονος, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα το πρωί, κατά την άφιξη του στην Κύπρο, στο Αεροδρόμιο Λάρνακας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα που εντοπίστηκαν στην κατοχή τους πέραν των εφτά κιλών κάνναβης

Υπενθυμίζεται πως γύρω στις 5.30 το απόγευμα της 29ης Φεβρουαρίου 2024, μέλη της ΥΚΑΝ Λεμεσού, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε 22χρονος σε περιοχή της Λεμεσού. Ο 22χρονος είχε θεαθεί λίγο νωρίτερα να εξέρχεται από συγκεκριμένο κτήριο. Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν εντός του οχήματος, έξι νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους έξι κιλών και 219 γραμμαρίων περίπου.

Στη συνέχεια, τα μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο δεύτερο πρόσωπο ηλικίας 22 ετών, το οποίο θεάθηκε να εξέρχεται από το ίδιο κτήριο, όπως και ο προηγούμενος ύποπτος. Στην κατοχή του 22χρονου, εντοπίστηκαν 12 συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 46 γραμμαρίων περίπου.

Ακολούθως, έγινε έρευνα στο διαμέρισμα στο οποίο βρίσκονταν προηγουμένως τα εν λόγω πρόσωπα, όπου στην αποθήκη, εντοπίστηκαν τέσσερις συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 647 γραμμαρίων περίπου, δύο ζυγαριές ακριβείας και μία συσκευή σφραγίσματος. Παράλληλα, σε έρευνα που έγινε σε όχημα ιδιοκτησίας του ενός εκ των υπόπτων, εντοπίστηκαν τέσσερις νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 198 γραμμαρίων περίπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συνελήφθη και τρίτο πρόσωπο για τα επτά κιλά κάνναβης που εντοπίστηκαν στη Λεμεσό

Όλα τα ανευρεθέντα κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, ενώ τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα σύλληψης και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Λίγες ημέρες αργότερα συνελήφθη και 32χρονος που εμπλέκεται στην υπόθεση

Οι άλλοι τρεις παραμένουν υπόδικοι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αυτή είναι η απάντηση των 13 σημείων της Χαμάς που ο Γουίτκοφ χαρακτήρισε «απαράδεκτη»
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που όχημα πέφτει πάνω στους οπαδούς της Παρί στη Γαλλία
Τουλάχιστον τρεις νεκροί μετά από πυρκαγιά σε νοσοκομείο του Αμβούργου-Πάνω από 50 οι τραυματίες
Πυρκαγιά παρά το καζίνο της Λεμεσού-Κατέκαυσε δύο εκτάρια γης
Μήνυμα στήριξης στου νόμιμους κυνηγούς από τον ΓΔ του ΥΠΕΣ-«Η Κυβέρνηση αναγνωρίζει το ρόλο του κυνηγιού»
Πανέτοιμο το ΥΠΑΝ ενόψει Παγκύπριων Εξετάσεων-Περνούν από σεμινάρια οι θεματοθέτες
Ζήτησε έκθεση γεγονότων για το φερόμενο ομοφοβικό επεισόδιο στην Ελλάδα το ΥΠΑΝ-Περιμένει την επιστροφή μαθητών
Πάνω από 10.000 οι Κινέζοι μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου-Δεκάδες χιλιάδες οι εργαζόμενοι σε εταιρείες ξένων συμφερόντων
Στρεβλώσεις κρυμμένες στο μανδύα των κανονισμών γίνονται νομιμότητα και η αξιοπρέπεια τιμωρία
Τιμησε τους πεσόντες από τον Κοντεμένο ο Ιωαννίδης-«Δεν πρόκειται να αποδεχθούμε τη διχοτόμηση»