Επίθεση από σκύλο δέχθηκε γυναίκα στη Λεμεσό-Υπέστη κάταγμα στο χέρι

Σε καταγγελία προχώρησε 64χρονη στη Λεμεσό σχετικά με επίθεση που δέχθηκε από σκύλο, ενώ βρισκόταν σε οικία, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο χέρι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την περασμένη Δευτέρα η 64χρονη εισπράκτορας μετάβει σε οικία, την οποία είχε επισκεφθεί ξανά και στο παρελθόν, ώστε να προχωρήσει με είσπραξη οφειλών. Ενώ βρισκόταν στο καθιστικό της οικίας μαζί με τον ιδιοκτήτη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, δέχθηκε επίθεση από σκύλο ο οποίος την δάγκωσε στο χέρι.

Αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε κάταγμα στο χέρι και κρατήθηκε για νοσηλεία, ενώ έλαβε εξιτήριο το πρωί της Παρασκευή.

Για το περιστατικό ενημερώθηκαν και οι Κτηνιατρικές Υπηρεσίες, ενώ η Αστυνομία διερευνά υπόθεση σε βάρος του ιδιοκτήτη του σκύλου για διάφορα ποινικά αδικήματα, μεταξύ των οποίων και η κατοχή απαγορευμένης φυλής σκύλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Συναντήθηκε με Τατάρ ο Στιούαρτ-«Και οι δύο ηγέτες επιθυμούν πρόοδο στη συνάντηση»
Κ. Ιωάννου: Υπάρχουν προκλήσεις αλλά ουδείς αμφισβητεί την αναγκαιότητα της μεταρρύθμισης της ΤΑ
Επικρίσεις Αναστασιάδη στον ΔΗΣΥ-«Δυστυχώς έχουμε παρεκκλίνει από την ορθή πορεία»
Νέα αντίδραση Αντριάνας για απόλυση Βαρωσιώτου-«Το κάχρι τους είναι ότι δεν είναι διεφθαρμένη και λέει την αλήθεια»
Αιχμηρός ο Κληρίδης για την απόλυση Βαρωσιώτου-«Θέλουμε δικαστές αδιάφθορους, που έχουν το θάρρος της γνώμης τους»
Ένταση στη δομή ανηλίκων Hope For Children-Μπούκαραν στο γραφείο λειτουργού και έσπασαν υπολογιστή
Εκκενώθηκε χώρος ξενοδοχείου στον Πρωταρά μετά από διαρροή χημικών
Περιμένει εξηγήσεις για την Βαρωσιώτου η Κυβέρνηση-«Λογικό και αυτονόητο τέτοιες αποφάσεις να προκαλούν εικασίες»
Ποινή φυλάκισης οκτώ ετών σε 46χρονο για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού
Σοβαρά λάθη και ευθύνες καταλογίζει η Ελεγκτική σε ΤΔΕ για τις έξυπνές στάσεις-«Μικρές με μηδενική ορατότητα»