Πρόεδρος της ΟΕΒ χωρίς ανθυποψήφιο...Το who is who του Γιώργου Α. Παντελίδη που διαδέχεται τον Αντώνη Αντωνίου

Το επικρατέστερο σενάριο που ήθελε τον Γιώργο Α. Παντελίδη, επικεφαλής συνέταιρο του Τμήματος Συμβουλευτικών Υπηρεσιών και Chief Strategy Officer της Deloitte Κύπρου, να είναι ενόψει της επικείμενης ετήσιας γενικής/εκλογικής συνέλευσης της ΟΕΒ που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαίου ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία της Ομοσπονδίας και να εκλέγεται χωρίς ανθυποψήφιο, επιβεβαίωσε η ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής υποψηφιοτήτων σήμερα το μεσημέρι.

Όπως νωρίτερα το πρωί είχε γράψει το InBusinessNews, η υποψηφιότητα του κ. Παντελίδη ήταν η μοναδική που βρισκόταν δεδομένα στο τραπέζι, κάτι που τελικά ίσχυσε με το κλείσιμο της προθεσμίας για την υποβολή των υποψηφιοτήτων.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, ο Γιώργος Παντελίδης είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΟΕΒ για τα επόμενα δύο χρόνια, με τον ίδιο να αναλαμβάνει καθήκοντα στις Μαίου, οπόταν και θα πραγματοποιηθεί η εκλογική γενική συνέλευση.

Ο κ. Παντελίδης διαδέχεται στην προεδρία της ΟΕΒ τον Αντώνη Αντωνίου, ο οποίος βρέθηκε στο ανώτατο σκαλοπάτι της ηγετικής πυραμίδας της Ομοσπονδίας τα τελευταία τέσσερα χρόνια και δεν είχε δικαίωμα να επαναδιεκδικήσει την θέση ως αποτέλεσμα προβλεπόμενης από το Καταστατικό σχετικής απογόρευσης.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Δειτε Επισης

Απαντά για τη διαμαρτυρία στο Στρόβολο το Τμήμα Πολεοδομίας-«Η είσοδος έχει ακυρωθεί βάσει σχεδιασμού»
Εξελίξεις τις επόμενες ημέρες για την έφεση Τυχικού-Αρχίζει η διαδικασία στο Οικουμενικό Πατριαρχείο
Εκδήλωση διαμαρτυρίας κατοίκων Αγίας Θεοδώρας και Αγίας Θεοδοσίας στο Στρόβολο
Τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός-Την ερχόμενη εβδομάδα το θέμα στο Πατριαρχείο (pics)
Αίθριος ο καιρός, στους 37 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία-Ανεβαίνει τις επόμενες ημέρες ο υδράργυρος
Εισήγηση ΣΠΟΛΜΗΚ προς ΥΠΕΣ για απευθείας έκδοση άδειας οικοδομής με πολεοδομική άδεια
Το Υπουργείο Υγείας προκήρυξε το Σχέδιο Κρατικών Ενισχύσεων Ήσσονος 2025
Απαγόρευση από 1η Σεπτεμβρίου ουσίας σε βερνίκια νυχιών, καλλυντικά
Ξεκινά η αποδοχή αιτήσεων για έκδοση μπλε κάρτας της ΕΕ-Όλες οι λεπτομέρειες
​​​​​​ Παραδόθηκε στην κυκλοφορία τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Σαΐττά