Θέματα ασθενών με μεταστατικό καρκίνο μαστού συζήτησαν Europa Donna και Υπ. Εργασίας

Σημαντικά εργασιακά θεμάτων που αφορούν τις/τους ασθενείς με μεταστατικό καρκίνο του μαστού συζήτησε η Europa Donna Κύπρου με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιάννη Παναγιώτου, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Europa Donna.

Στη συνάντηση, σημειώνεται, οι εκπρόσωποι της Europa Donna Κύπρου επεσήμαναν τις δυσκολίες και προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς, οι οποίοι λόγω των συνεχών και απαιτητικών θεραπειών τους, αναγκάζονται συχνά να απουσιάζουν από την εργασία τους. «Οι απουσίες αυτές, δημιουργούν πρόσθετα προβλήματα για τις/τους ασθενείς, τη στιγμή μάλιστα που χρειάζονται ουσιαστική υποστήριξη και κατανόηση», αναφέρεται.

Κατά τη συνάντηση, σύμφωνα με την ανακοίνωση, συζητήθηκαν συγκεκριμένα μέτρα και προτάσεις για στήριξη των ασθενών με μεταστατικό καρκίνο του μαστού, τα οποία θα μελετηθούν από το Υπουργείο. «Ο Υπουργός επέδειξε ιδιαίτερη κατανόηση και προσοχή για τα θέματα που προκύπτουν και τις προτάσεις που τέθηκαν και δήλωσε τη στήριξή του στη συνέχιση της προσπάθειας για ενίσχυση των δικαιωμάτων των ασθενών», αναφέρει η ανακοίνωση.

Τέλος, σημειώνεται ότι η Europa Donna Κύπρου θα παρακολουθεί το θέμα και θα συνεχίσει να διεκδικεί, με σθένος και αφοσίωση, με στόχο τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των ασθενών και θα εργάζεται πάντοτε με υπευθυνότητα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους στον επαγγελματικό και κοινωνικό τομέα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Θρίλερ στο Ελληνικό με τρεις θανάτους στην ίδια οικογένεια-Κοινός παρονομαστής η παρουσία οικιακής βοηθού
Τριμερής Μακρόν, Μερτς και Στάρμερ στο τρένο προς το Κίεβο
Συνελήφθη 43χρονος εργολάβος για το θανατηφόρο εργατικό σε οικοδομή στη Λεμεσό
Στα ύψη η θερμοκρασία-Σκαρφαλώνει στους 38 βαθμούς ο υδράργυρος
«Βάλτε τέλος σε αυτόν τον πόλεμο», το μήνυμα του Τραμπ σε Πούτιν και Ζελένσκι
Απεβίωσε σε ηλικία 103 ετών η Μάργκοτ Φριντλέντερ, μια από τις πιο γνωστές επιζήσασες του Ολοκαυτώματος
Συνελήφθη 21χρονος για θανατηφόρο με θύμα ντελιβερά στη Λεμεσό-Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του δυστυχήματος
Ινδικά μαχητικά εξαπέλυσαν πυραύλους εναντίον πακιστανικών αεροπορικών βάσεων
Ανάβουν οι μηχανές για αναβάθμιση του iJustice-Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός, θετικά μηνύματα από τους δικηγόρους
Καταχωρήθηκε νέα υπόθεση για τα πλαστά συμβόλαια ποδοσφαιριστών-Εκτοξεύτηκαν στις 70 οι κατηγορίες