Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη ο ΠτΔ

Συνεδρία Εθνικού Συμβουλίου συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας το πρωί της Δευτέρας στη Γενεύη, ώστε να έχει την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τους πολιτικούς αρχηγούς που θα τον συνοδεύουν ενόψει των εργασιών της διευρυμένης συνάντησης.

Υπενθυμίζεται ότι στη Γενεύη θα βρίσκονται οι πρόεδροι των ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ, ο αντιπρόεδρος των Οικολόγων, Κυριάκος Τσιμίλλης και ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Πέραν των εκπροσώπων των κομμάτων στη Γενεύη θα βρίσκονται ο διαπραγματευτής, Μενέλαος Μενελάου, ο υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, η υφυπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων, Μαριλένα Ραουνά, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο διευθυντής του διπλωματικού γραφείου του Προέδρου, Δώρος Δανέζης, ο σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας Τάσος Τζιωνής και νομικοί σύμβουλοι.

Δειτε Επισης

Συνάντησε και τον ΥΠΕΞ της Ουγγαρίας ο Κόμπος-Στο επίκεντρο Κυπριακό και εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Έγινε... Τούρκος ο Τατάρ για το ράπισμα από χώρες της Κεντρικής Ασίας-«Να προσέξουν τις σχέσεις με τους Ε/κ»
Σιγή ιχθύος από Ερντογάν για το καλώδιο-«Η ψυχραιμία μας δεν είναι αδυναμία»
Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ουγγρικής Εθνοσυνέλευσης ο Κόμπος-Συζήτησαν διμερείς σχέσεις
Ράπισμα στην Τουρκία από χώρες της κεντρικής Ασίας-«Δύναμη κατοχής στην Κύπρο ο τουρκικός στρατός»
Συνάντησε τον Πρόεδρο ο Φειδίας και αντάλλαξαν απόψεις για την Παιδεία-Η συμβουλή Ευρωβουλευτή για τα διαγγέλματα
Κριτική και από Οζερσάι για τα «δύο κράτη» και για την ομοσπονδία-«Οι διπλωματικές σχέσεις καθορίζονται στη βάση περιφερειακών συμφερόντων»
Ξεκίνησε η διερεύνηση στα κατεχόμενα για απαγόρευση εισόδου από Ντουμπάι σε τ/κ επιχειρηματίες
Έντονη κριτική Έρχιουρμαν σε Τατάρ-«Ενώ όλοι μιλούν για την Κύπρο, αυτός σιωπά»
«Βακουφική περιουσία το Βαρώσι» ισχυρίζεται και πάλι ο Τατάρ-Υπάρχουν μεγάλα σχέδια για την αξιοποίηση»