Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη ο ΠτΔ

Συνεδρία Εθνικού Συμβουλίου συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας το πρωί της Δευτέρας στη Γενεύη, ώστε να έχει την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τους πολιτικούς αρχηγούς που θα τον συνοδεύουν ενόψει των εργασιών της διευρυμένης συνάντησης.

Υπενθυμίζεται ότι στη Γενεύη θα βρίσκονται οι πρόεδροι των ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ, ο αντιπρόεδρος των Οικολόγων, Κυριάκος Τσιμίλλης και ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Πέραν των εκπροσώπων των κομμάτων στη Γενεύη θα βρίσκονται ο διαπραγματευτής, Μενέλαος Μενελάου, ο υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, η υφυπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων, Μαριλένα Ραουνά, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο διευθυντής του διπλωματικού γραφείου του Προέδρου, Δώρος Δανέζης, ο σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας Τάσος Τζιωνής και νομικοί σύμβουλοι.

Δειτε Επισης

Η σταθερή ευρωπαϊκή θέση, ο εκνευρισμός της Τουρκίας και ο στόχος της αλλαγής στάσης
Σε εγκαίνια έκθεσης για τα 70 χρόνια ΕΟΚΑ στη Θεσσαλονίκη ο ΥΠΕΣ-«Ο αγώνας εξακολουθεί να εμπνέει»
Κάνει λόγο για αισθητά μειωμένες παράτυπες ροές μεταναστών ο ΠτΔ-«Άλλα κράτη θεωρούν της πολιτικές της ΚΔ ως βέλτιστες πρακτικές»
Καταψηφίστηκε πρόταση για απαλλαγή μελών Γνωμοδοτικού Συμβουλίου από Πόθεν Έσχες
Σε εξέλιξη η τουρκική άσκηση Θαλασσόλυκος-ΙΙ σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο
Νίκο Χριστοδουλίδη, Αννίτα Δημητρίου και νεολαία της Κύπρου θα συναντήσει το Σάββατο η Μέτσολα
Μίλησε ενώπιον της Βουλής ο Τασούλας-Χαρακτήρισε παράνομη την προσπάθεια εκτροχιασμού από τα ψηφίσματα του ΟΗΕ
Με αιχμές για Μορφάκη ζητά το μητρώο της ΕΔΕΚ ο Μυριάνθους-«Δεν θέλω να θεωρηθεί η ευγένειά μου ως αδυναμία»
Πηγές τουρκικού ΥΠΑΜ: Μέρος τεμαχίου 5 κυπριακής ΑΟΖ εντός της τουρκικής υφαλοκρηπίδας
Επίθεση ΑΚΕΛ σε Χαρτσιώτη-«Ακόμη ένας λόγος για να παραιτηθεί, συσσωρευμένες αποτυχίες»