Παραδίδουν την έκθεση Ματσάκη στην Αστυνομία οι γονείς του 13μηνών βρέφους-«Tα σημάδια είναι ακόμα εμφανή»

Οι γονείς του 13 μηνών βρέφους παρέλαβαν την έκθεση του ιδιώτη ιατροδικαστή Μάρου Ματσάκη, μετά το περιστατικό κατά το οποίο το βρέφος παραλήφθηκε τραυματισμένο από νηπιαγωγείο στη Λεμεσό.Ο ιατροδικαστής, κατόπιν αιτήματος από την οικογένεια, εξέτασε το βρέφος και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πρέπει να εξεταστεί η πιθανή κακοποίηση του βρέφους.

Η έκθεση του ιατροδικαστή θα παραδοθεί από τους γονείς του βρέφους στην Αστυνομία. Όπως ανέφερε ο πατέρας του παιδιού σε δηλώσεις του στο Sigma, η Αστυνομία ακόμα δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του. Ωστόσο, όπως είπε, θα επισκεφθεί σήμερα τις Αρχές για να παραδώσει την έκθεση του ιατροδικαστή και να προβεί σε συμπληρωματική κατάθεση.

Επιπλέον, ανέφερε ότι το παιδί είχε πολλές κακώσεις και ότι τα σημάδια είναι ακόμα εμφανή.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με όσα ανέφερε η μητέρα του παιδιού, στις 21 Φεβρουαρίου, κλήθηκε από τον βρεφονηπιακό σταθμό να παραλάβει το παιδί της, μετά από περιστατικό κατά το οποίο, όπως της ανέφεραν, το παιδί έπεσε από το κρεβάτι του με αποτέλεσμα να χτυπήσει. Η μητέρα μετέβη στο σταθμό μαζί με τον σύζυγό της και τον παιδίατρο, όπου διαπίστωσαν ότι το παιδί ήταν γεμάτο αίματα.

Οι υπεύθυνοι του νηπιαγωγείου ισχυρίστηκαν ότι το παιδί, ενώ βρισκόταν στο κρεβάτι του, πάτησε σε ένα παιχνίδι με αποτέλεσμα να πέσει, αφού το κάγκελο ασφαλείας ήταν ανοιχτό. Ωστόσο, η μητέρα επισήμανε ότι το παιδί της δεν περπατάει ακόμα, καθώς είναι μόλις 13 μηνών.

Αμέσως, το παιδί μεταφέρθηκε από τους γονείς του στο νοσοκομείο και, αφού εξετάστηκε από παιδίατρο και παιδοχειρουργό, κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία. Σύμφωνα με τη μητέρα, το παιδί έφερε μώλωπες και εκδορές στο μέτωπο, τη μύτη, το στόμα, είχε κοπεί ο χαλινός της γλώσσας και καρούμπαλο στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Παράλληλα, η μητέρα ισχυρίστηκε ότι, ενώ βρίσκονταν στο νοσοκομείο, υπήρξε επικοινωνία με την ιδιοκτήτρια του νηπιαγωγείου, η οποία ζήτησε να τους αναφέρει ξανά τις λεπτομέρειες του περιστατικού, με την ίδια να επαναλαμβάνει ότι το παιδί έπεσε από το κρεβάτι.

Για το περιστατικό, βρίσκεται σε εξέλιξη διοικητική έρευνα αναφορικά με τις ενέργειες της Αστυνομίας, καθώς η μητέρα του παιδιού κατήγγειλε ότι οι Αρχές δεν της έλαβαν κατάθεση και δεν επέδειξαν τη δέουσα σημασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ευρήματα πιθανής κακοποίησης υποστηρίζει ότι εντόπισε ο Ματσάκης στο 13μηνο βρέφος

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση του Τζόκερ
ΒΙΝΤΕΟ: Οι πρώτες στιγμές μετά το φοβερό τροχαίο στην Ελλάδα-Εικόνες καταστροφής και πανικού
Καταγγέλλει με βίντεο το Ισραήλ η Χαμάς-«Η ηγεσία του υπέγραψε την απόφαση να εκτελεστούν οι όμηροι»
Συνάντησε και τον ΥΠΕΞ της Ουγγαρίας ο Κόμπος-Στο επίκεντρο Κυπριακό και εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Έγινε... Τούρκος ο Τατάρ για το ράπισμα από χώρες της Κεντρικής Ασίας-«Να προσέξουν τις σχέσεις με τους Ε/κ»
Σιγή ιχθύος από Ερντογάν για το καλώδιο-«Η ψυχραιμία μας δεν είναι αδυναμία»
H Έκθεση της Γάνδης για τα Τέμπη που εκθέτει τον ΕΟΔΑΣΑΑΜ-«Τα έλαια σιλικόνης καίγονται»
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά κοντά στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου εντός της νεκρής ζώνης
Πάνω από διακόσια ξενικά είδη στις θάλασσες της Κύπρου-Ξεχωρίζουν λαγοκέφαλος και λεοντόψαρο
Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ουγγρικής Εθνοσυνέλευσης ο Κόμπος-Συζήτησαν διμερείς σχέσεις