Αίθριος ο καιρός με τη θερμοκρασία να ανέρχεται στους 28 βαθμούς

Ασθενής ψηλή πίεση και σχετικά θερμή αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 και τοπικά κατά τις μεσημβρινές ώρες, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 26 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά, κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί αργότερα ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 13 βαθμούς στα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία μέχρι την Κυριακή αναμένεται να σημειώσει σταδιακά άνοδο, για να συνεχίσεινα κυμαίνεται πολύ πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Δειτε Επισης

Ξεκαθαρίζει το Τμ. Περιβάλλοντος για τους πύργους στη Λάρνακα-«Δεν γνωμοδοτεί βάσει του ποιος είναι ο αιτητής»
Απειλές δέχονται μέλη του προσωπικού του Τμήματος Τελωνείων-«Έχουν ενταθεί επικίνδυνα, δεν μας πτοούν»
Στελεχωμένοι οι 11 από 19 ναυαγοσωστικούς πύργους της Λάρνακας-Ποια τα κριτήρια πρόσληψης
«Δεν αντιτίθεται στην πανεπιστημιακή εκπαίδευση»-Απαντά στον υπουργό Υγείας η ΠΑΣΥΚΙ
Συνάντηση με ΠτΔ για τις μόνιμες οργανικές θέσεις ζητούν οι εκπαιδευτικοί-Δεν αποκλείουν λήψη μέτρων
Για απουσία κυβερνητικής ευαισθησίας έκαναν λόγο οι συνταξιούχοι σε Γενική Συνέλευση
Δύο τυχερά πεντάρια του Τζόκερ σε πρακτορείο στη Λευκωσία-Το ποσό που κερδίζουν
Στους 37 βαθμούς η θερμοκρασία-Ο καιρός μέχρι την Πέμπτη
Μελετά τα ευρήματα της διοικητικής για τη Μπιενάλε και αποφασίζει αν προκύπτουν πειθαρχικά η Κασσιανίδου
Νέες φουρτούνες για το ΥΠΑΝ, ανοίγει το κεφάλαιο οργανικές θέσεις-Λαμβάνουν αποφάσεις οι εκπαιδευτικοί