Κεφάλαιο Βουλευτικές και δυναμική των κομμάτων στη μεγάλη δημοσκόπηση του REPORTER την Παρασκευή

Την κατάσταση στο πολιτικό σκηνικό και τις ανακατατάξεις στον κομματικό χάρτη αναδεικνύει δημοσκόπηση του REPORTER, που διενήργησε η εταιρεία ερευνών IMR, και θα παρουσιαστεί την Παρασκευή.

Οι πολίτες αξιολογούν την στάση, τις θέσεις και τις ικανότητες των πολιτικών δυνάμεων σε διάφορους τομείς και διατυπώνουν την γνώμη τους για τον κάθε πολιτικό αρχηγό, καθορίζοντας τη δημοφιλία τους.

Περαιτέρω, η δημοσκόπηση ανοίγει τον φάκελο των Βουλευτικών Εκλογών του 2026, καταγράφοντας τα κριτήρια της ψήφου, όπως διαμορφώνονται με τα σημερινά δεδομένα, ενώ αναδεικνύει τις προοπτικές των νέων παιχτών που μπαίνουν στο παιγνίδι της διεκδίκησης κοινοβουλευτικών εδρών.

Καταγράφει, επίσης, τι θα γινόταν αν οι εκλογές πραγματοποιούνταν την ερχόμενη Κυριακή, ποιοι θα έβγαιναν κερδισμένοι και ποιοι θα ήταν οι μεγάλοι ηττημένοι.

Δειτε Επισης

Συνάντησε και τον ΥΠΕΞ της Ουγγαρίας ο Κόμπος-Στο επίκεντρο Κυπριακό και εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Έγινε... Τούρκος ο Τατάρ για το ράπισμα από χώρες της Κεντρικής Ασίας-«Να προσέξουν τις σχέσεις με τους Ε/κ»
Σιγή ιχθύος από Ερντογάν για το καλώδιο-«Η ψυχραιμία μας δεν είναι αδυναμία»
Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ουγγρικής Εθνοσυνέλευσης ο Κόμπος-Συζήτησαν διμερείς σχέσεις
Ράπισμα στην Τουρκία από χώρες της κεντρικής Ασίας-«Δύναμη κατοχής στην Κύπρο ο τουρκικός στρατός»
Συνάντησε τον Πρόεδρο ο Φειδίας και αντάλλαξαν απόψεις για την Παιδεία-Η συμβουλή Ευρωβουλευτή για τα διαγγέλματα
Κριτική και από Οζερσάι για τα «δύο κράτη» και για την ομοσπονδία-«Οι διπλωματικές σχέσεις καθορίζονται στη βάση περιφερειακών συμφερόντων»
Ξεκίνησε η διερεύνηση στα κατεχόμενα για απαγόρευση εισόδου από Ντουμπάι σε τ/κ επιχειρηματίες
Έντονη κριτική Έρχιουρμαν σε Τατάρ-«Ενώ όλοι μιλούν για την Κύπρο, αυτός σιωπά»
«Βακουφική περιουσία το Βαρώσι» ισχυρίζεται και πάλι ο Τατάρ-Υπάρχουν μεγάλα σχέδια για την αξιοποίηση»