ΒΙΝΤΕΟ: Γυναίκα σε έξαλλη κατάσταση κλωτσούσε λεωφορείο και έβριζε-«Θα στα σπάσω όλα ρε...»

Σοκ έχει προκαλέσει ένα απίστευτο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας που δείχνει μια γυναίκα σε έξαλλη κατάσταση να χτυπάει λεωφορείο και να βρίζει.

Το περιστατικό σημειώθηκε έξω από το λεωφορείο 211 που κάνει τη διαδρομή Μεταμόρφωση – Ακαδημία, με την γυναίκα για άγνωστο λόγο να το χτυπάει και να βρίζει.

Σύμφωνα με όσα σχολιάζουν οι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πιθανόν ο οδηγός να αρνήθηκε να της ανοίξει την πόρτα προκειμένου να επιβιβαστεί, με εκείνη να αντιδρά έντονα, χτυπώντας το όχημα με δύναμη.

Αποτέλεσμα ήταν, από μία κλοτσιά της, να σπάσει το μπροστινό τμήμα του λεωφορείου.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, η γυναίκα ζήτησε από τον οδηγό του λεωφορείου, που εκτελούσε το δρομολόγιο 211 να της ανοίξει την πόρτα, παρότι το όχημα δε βρισκόταν σε στάση, αλλά σταματημένο στο φανάρι.

Η άρνηση του οδηγού την εξόργισε, με αποτέλεσμα να αρχίσει να φωνάζει και να κλωτσάει την μπροστινή πλευρά του λεωφορείου, κατεβάζοντας τη μάσκα του οχήματος.

«Θα στα σπάσω όλα ρε μ@λ@κ@» ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων η γυναίκα τη στιγμή που κλωτσάει το όχημα.

Ο οδηγός του λεωφορείου αντέδρασε ψύχραιμα και κάλεσε αμέσως την αστυνομία, ενώ το δρομολόγιο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και οι επιβάτες αποβιβάστηκαν από το λεωφορείο.

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

Ο «αρχινονός» που διαμόρφωσε τη Greek Mafia και το αιματηρό τέλος της οικογενειακής τριάδας
Μεταναστευτικό και ενεργειακά στο επίκεντρο των συναντήσεων Γεραπετρίτη στη Βεγγάζη
Επαρχιακός δρόμος στην Ελλάδα «πλημμύρισε» με δεκάδες κιλά νωπό κοτόπουλο
Ένοχος ιδιοκτήτης ιστοσελίδας που επιχείρησε να εκβιάσει πρώην Υφυπουργό στην Ελλάδα
Μοιραίο το ταξίδι στην Ελλάδα για Αμερικανίδα-Έχασε την ισορροπία της και έπεσε σε φαράγγι
Από την Ειρήνη, που οι συγγενείς της επέμεναν ότι δολοφονήθηκε, ξεκινά η επανεξέταση της Ιατροδικαστικής Πατρών
Ξανά στη Λιβύη ο Γεραπετρίτης-Οι δύσκολες ισορροπίες, ο ρόλος της Τουρκίας και η στάση απέναντι στην Τρίπολη
Απομονωμένη και υπό 24ωρη επιτήρηση η Μουρτζούκου το πρώτο της βράδυ στις φυλακές Κορυδαλλού
Νομοσχέδιο στο Κογκρέσο για δυνατότητες επέκτασης στρατιωτικής παρουσίας στην Ελλάδα
Τουλάχιστον 100 φάκελοι με ελλείψεις στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών-Θα γίνει επανέλεγχος