Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη-Κατάθεση με ανοιχτές θύρες δέχθηκε η τρίτη καταγγέλλουσα που κατηγορεί τον ηθοποιό

Κατάθεση με ανοιχτές θύρες δέχθηκε να δώσει στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη η τρίτη καταγγέλλουσα που κατηγορεί τον ηθοποιό για απόπειρα βιασμού στο αυτοκίνητο, το 2014.

Η δίκη, που μέχρι σήμερα διεξαγόταν κεκλεισμένων των θυρών, διακόπηκε και θα συνεχιστεί με τη δημόσια κατάθεσή της στην επόμενη συνεδρίαση.

Αιχμές για την καταγγελία και τις συνθήκες που επικρατούσαν άφησε ο συνήγορος υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, λέγοντας ότι με βάση τα όσα υποστηρίζει η γυναίκα, ο ηθοποιός «την 1η Αυγούστου του 2014, με 34 βαθμούς θερμοκρασία αποπειράθηκε να τη βιάσει μέσα στο αυτοκίνητό του στο Παλαιό Ψυχικό σε χώρο ο οποίος ήταν πάρα πολύ φυλασσόμενος».

Σύμφωνα με τον κ. Δημητρακόπουλο, οι συνθήκες που αναφέρονται στην καταγγελία «δεν συνδέονται με την κοινή λογική», όπως και το γεγονός ότι όταν η ίδια έδειξε την άρνησή της, «αμέσως ο κ. Φιλιππίδης της άνοιξε την πόρτα και έφυγε».

Πηγή: protothema.gr

Δειτε Επισης

Η 25χρονη στη Μαγνησία «εκτοξεύτηκε» από το αυτοκίνητο-Διερχόμενο ασθενοφόρο έσωσε τους γονείς της
Επτά δικογραφίες στην Ελλάδα για τον ρόλο ΜΚΟ σε κυκλώματα δουλεμπόρων
Τραγωδία στη Μαγνησία-Νεκρή 20χρονη σε τροχαίο, στη ΜΕΘ οι γονείς της
Το φορτηγό με τον Ουκρανό ήρθε με ταχύτητα και παρέσυρε τα δύο ΙΧ στα διόδια στην Εγνατία
Οι μαρτυρίες που «καίνε» τον οδηγό του φορτηγού και η δική του εκδοχή για την τραγωδία στην Εγνατία
Γιατί προχώρησε στην ανακοίνωση του ΘΧΣ η Αθήνα-Τα μηνύματα που στέλνει
Tο ζευγάρι των Ελλήνων από την Ελβετία που απανθρακώθηκε στην Εγνατία-Μόλις είχαν φτάσει για τις διακοπές του Πάσχα
«Μονομερείς ενέργειες» χαρακτηρίζει το τουρκικό ΥΠΕΞ το Θαλάσσιο Χωροταξικό Σχέδιο της Ελλάδας
Συγκλονίζουν οι εικόνες της τραγωδίας στην Κοζάνη-Έλληνες που ήρθαν από Ελβετία για Πάσχα οι δύο νεκροί
Ανακοινώθηκε ο Θαλάσσιος Χωροταξικός Σχεδιασμός-Ο χάρτης για Αιγαίο, Κρητικό και Ιόνιο Πέλαγος