Τραγωδία στα Τρίκαλα-Γυναίκα απανθρακώθηκε από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι της

Τραγικό θάνατο βρήκε 70χρονη γυναίκα στην Πηγή Τρικάλων, η οποία απανθρακώθηκε από φωτιά που ξέσπασε στην οικία της χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με το pylinews, η άτυχη γυναίκα που αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα ζούσε μόνη της εδώ και δύο χρόνια. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι πυροσβέστες που μπήκαν στο καμένο σπίτι βρήκαν την 70χρονη πίσω από την εξώπορτα της οικίας, γεγονός που υποδηλώνει ότι έγινε προσπάθεια διαφυγής.

Η φωτιά έγινε αντιληπτή από τους περίοικους, που κατέφθασαν στο σημείο, μετά κι από τις δύο δυνατές εκρήξεις που ακούστηκαν προηγουμένως, οι οποίοι και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα 9 πυροσβέστες με 4 οχήματα και δεν άφησαν την φωτιά να επεκταθεί σε όμορες οικίες αλλά και στην δεξαμενή υγραερίου που χρησιμοποιούσε η 70χρονη ως μορφή θέρμανσης.

Το προανακριτικό έργο για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες που σημειώθηκε το συμβάν, έχει αναλάβει το αρμόδιο τμήμα της ΠΥ Τρικάλων.

Πηγή: protothema.gr

Δειτε Επισης

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 24χρονος ξεφεύγει από τους απαγωγείς-Γεμάτος αυτοκίνητα ο δρόμος
Εικόνες από τη στιγμή της απαγωγής του 24χρονου γιου επιχειρηματία-Ακολουθεί ο Ivan Greko με μοτοσικλέτα
Τα σημάδια στο σώμα του 24χρονου από τα βασανιστήρια που του έκαναν οι απαγωγείς-Το «βιογραφικό» των συλληφθέντων
ΒΙΝΤΕΟ: Σε διαθεσιμότητα στρατιωτικός stalker που είχε γίνει εφιάλτης σε δύο γυναίκες στην Ελλάδα
Απειλούσαν να κόψουν τα δάχτυλα του γιου του επιχειρηματία ο Ivan Greko και οι άλλοι απαγωγείς
Όποιος μπήκε μέσα στο σπίτι ήταν γνωστός της λέει γειτόνισσα της 48χρονης που βρέθηκε νεκρή στη Νέα Χαλκηδόνα
Στο Αυτόφωρο πέντε γυναίκες για pole dancing στα Ανάκτορα στην Κέρκυρα
Γνωστός τράπερ εμπλέκεται σε υπόθεση απαγωγής γιου επιχειρηματία στην Ελλάδα
Στο κάδρο της Αστυνομίας ο σύντροφος της νεκρής γυναίκας στη Νέα Χαλκηδόνα-«Την εκβίαζε και την πίεζε»
Αντιφάσεις, σκιές και νέα πρόσωπα κλειδιά στο θρίλερ με τους τρεις θανάτους στο Ελληνικό