Χιλιάδες τα πυροτεχνήματα, καπνογόνα και φωτοβολίδες στην κατοχή του 32χρονου στη Λεμεσό

Μεταξύ των ωρών 1.30μ.μ. – 5.30μ.μ. σήμερα, πραγματοποιήθηκε έρευνα δυνάμει δικαστικού εντάλματος στην οικία και υποστατικά 32χρονου στη Λεμεσό, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, στην οποία συμμετείχαν μέλη της ΑΔΕ Λεμεσού, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν σε τρία δωμάτια και στη βεράντα της οικίας, 42 εκτοξευόμενα κιβώτια πυροτεχνημάτων μπαταρίας, 479 εκτοξευόμενα πυροτεχνήματα χειρός, καθώς και 1,343 καπνογόνα, φωτεινά σήματα χειρός και φωτοβολίδες. Επίσης, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό.

Ο 32χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έκρυβε ποσότητα φωτοβολίδων στο σπίτι του και του πέρασαν χειροπέδες

Δειτε Επισης

Το σπάνιο κοινό Πάσχα ενώνει Ορθόδοξους και Καθολικούς πριν τους ξαναχωρίσει το ημερολόγιο
Κατηγορίες Ζελένσκι σε Πούτιν για την πασχαλινή εκεγχειρία-«Παίζει με ανθρώπινες ζωές»
Το πασχαλινό μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη-«Θα εξαντλήσω κάθε προσπάθεια για οριστική λύση του Κυπριακού»
ΒΙΝΤΕΟ: Με τις δέουσες τιμές έφτασε στην Κύπρο το Άγιο Φως
Πασχαλινή εκεχειρία κήρυξε ο Πούτιν-Διακοπή των επιχειρήσεων ως τη Δευτέρα
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ για τα 3 εκατ. ευρώ
Με... πλούσιο ποινικό παρελθόν για ναρκωτικά ο Αιγύπτιος που δολοφονήθηκε στην Καλλιθέα
«Δεύτε λάβετε φως»-Λαμπρή η τελετή αφής στον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα
ΒΙΝΤΕΟ: Το σπάσιμο των μπότηδων έφερε την Πρώτη Ανάσταση στην Κέρκυρα
Έρευνες για τα αίτια θανάτου του άτυχου 56χρονου εκπαιδευτή αλόγων-Στην αναμονή για τη νεκροτομή