Πέθανε η YouTuber Alysha Burney, μόλις μία ημέρα πριν από τα 25α γενέθλια της

Η YouTuber Alysha Burney έφυγε από τη ζωή ενώ έκανε διακοπές στο Cabo San Lucas του Μεξικού, μόλις μία ημέρα πριν από τα 25α γενέθλιά της.

Σύμφωνα με τον αδελφό της, Τσαρλς Μπέρνεϊ, η νεαρή δημιουργός περιεχομένου υπέστη κρίση άσθματος κατά τη διάρκεια του ύπνου της, γεγονός που οδήγησε στον θάνατό της.

Οι φήμες για ναρκωτικά

Μετά τον θάνατό της, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαδόθηκαν φήμες σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πέθανε. Ο αδελφός της, μιλώντας στο FOX4, διέψευσε κατηγορηματικά τις εικασίες περί ναρκωτικών ή άλλων εξωτερικών παραγόντων. «Η Alysha ήταν ένα χαρούμενο άτομο που αγαπούσε τη ζωή. Οι ισχυρισμοί που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο είναι αναληθείς και στερούνται αξιοπιστίας», τόνισε.

Ποια ήταν η Alysha Burney

Η Burney ήταν ιδιαίτερα δραστήρια στα social media, έχοντας πάνω από 2 εκατομμύρια ακολούθους στο TikTok και 1 εκατομμύριο συνδρομητές στο YouTube. Παράλληλα, είχε σπουδάσει Ψηφιακή Παραγωγή Μέσων και έκανε μεταπτυχιακό. Το όνειρό της ήταν να επιστρέψει στο Κάνσας Σίτι και να δημιουργήσει ένα στούντιο παραγωγής, στηρίζοντας νέους δημιουργούς.

Πηγή: protothema.gr

Δειτε Επισης

Ο Πεζεσκιάν κατηγορεί το Ισραήλ ότι προσπάθησε να τον δολοφονήσει
Ζημιές στις αποβάθρες λιμανιού της Υεμένης μετά τους βομβαρδισμούς του Ισραήλ
Ο Τραμπ ενημερώνει ηγέτες κρατών για δασμούς που θα επιβληθούν από την 1η Αυγούστου
Πάνω από 100 οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες στο Τέξας, ανάμεσα τους και παιδιά-Δεκάδες αγνοούμενοι
BINTEO: Ο Νετανιάχου πρότεινε τον Τραμπ για το Νόμπελ Ειρήνης-Τι συζήτησαν για Ιράν, Γάζα και Ουκρανία
Συγκλονιστική διάσωση στο Παρίσι-Άνδρας έσωσε οικογένεια από διαμέρισμα που φλεγόταν
Πρόταση μομφής κατά Φον Ντερ Λάιεν-Καταγγέλλει τους «εξτρεμιστές, αντιεμβολιαστές και θαυμαστές του Πούτιν»
Νεκρός ο υπουργός Μεταφορών της Ρωσίας λίγο μετά την αποπομπή του από τον Πούτιν
ΒΙΝΤΕΟ: Νεκροί 27 κατασκηνωτές από τις φονικές πλημμύρες στο Τέξας-Πώς πλημμύρισε η περιοχή σε λίγα λεπτά
BINTEO: Αγρότης βρέθηκε νεκρός μέσα στην κοιλιά πύθωνα στην Ινδονησία