Νεκρός σέρφερ από επίθεση καρχαρία στην Αυστραλία–Δεν έχουν βρεθεί ίχνη της σορού

Σέρφερ από τη Μελβούρνη θεωρείται νεκρός, μετά από επίθεση καρχαρία σε παραλία της δυτικής Αυστραλίας. Το περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα στην παραλία Γουόρτον, μια απομονωμένη περιοχή περίπου 800 χιλιόμετρα από το Περθ.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν τον άνδρα να επιχειρεί να διαφύγει από τον καρχαρία και να ακούγονται κραυγές, ενώ λίγο αργότερα εντοπίστηκε η σανίδα του με ίχνη δαγκώματος, σύμφωνα με το NBC.

Σύμφωνα με τις αρχές, δεν έχουν βρεθεί ίχνη της σορού, όμως θεωρείται βέβαιο ότι ο σέρφερ σκοτώθηκε. Όπως αναφέρει το Canberra Times, ο σέρφερ ταυτοποιήθηκε και πρόκειται για τον 37χρονο Στίβεν Πέιν.

Ο αστυνομικός διευθυντής της δυτικής Αυστραλίας, Κολ Μπλαντς, δήλωσε ότι η οικογένεια του θύματος έχει ενημερωθεί και οι έρευνες συνεχίζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πλάνα από drone κατέγραψαν καρχαρία να κολυμπά κοντά στην ακτή, δίπλα από σημείο της θάλασσας όπου είχε αίματα.

Έκανε διακοπές

«Δυστυχώς, δεν ανασύρθηκε το πτώμα του σέρφερ και μπορώ επίσης να επιβεβαιώσω ότι η έρευνά μας επικεντρώνεται στην ανάκτηση και όχι στη διάσωση», δήλωσε ο αρχιλοχίας Κρίστοφερ Τέιλορ.

Είπε ότι ο Στίβεν Πέιν, η σύντροφός του και ο «αγαπημένος του σκύλος» βρίσκονταν σε εξάμηνες ταξιδιωτικές διακοπές. «Ήταν τέσσερις με πέντε εβδομάδες σε διακοπές, οι οποίες προφανώς έλαβαν απότομο τέλος», ανέφερε ο Τέιλορ.

Η οικογένεια του σέρφερ ήταν συντετριμμένη και προσπαθούσε να συμβιβαστεί με αυτό που συνέβη, δήλωσε ο Τέιλορ.

Πηγή: protothema.gr

Δειτε Επισης

Το χτύπημα του Κιέβου, η αλλαγή δεδομένων και το σενάριο αποχώρησης του Τραμπ
Νεκρή 14χρονη στην Τουρκία-Υπέστη κρίση πανικού λόγω του σεισμού 5,8 Ρίχτερ ανοιχτά της Ρόδου
Σε εικοσιτετράωρη απεργία κατέρχονται σήμερα oι εργαζόμενοι στα κοινοτικά νηπιαγωγεία
Παρέδωσαν στις φλόγες όχημα στην Ορόκλινη-Καταστράφηκε ολοσχερώς, επηρεάστηκαν δύο διαμερίσματα
Νεκρός από ισραηλινά πυρά 14χρονος Παλαιστίνιος στη Δυτική Όχθη
Τουλάχιστον πέντε νεκροί από ρωσικά πλήγματα σε Ντονέτσκ και Χάρκοβο
Ανοίγει τα χαρτιά του για συνταξιοδοτικό, συλλογικές συμβάσεις και ωράριο καταστημάτων ο Παναγιώτου
Ξεκινά την… ανάβαση στο βουνό προβλημάτων της ΕΔΕΚ ο Αναστασίου-Με ομάδα θα προσεγγίσει τους αποστασιοποιημένους
Η συγνώμη της Ερευνητικής που προαναγγέλλει ευθύνες για ΤΑΚΑΤΑ-Αντίστροφη μέτρηση για την παράδοση του πορίσματος
Προσπάθειες για ψήγματα προόδου στο Κυπριακό, εν μέσω σκλήρυνσης της τουρκικής ρητορικής