Δημόσια καταγγελία Μιχαηλίδου για υποστελέχωση-«Δεν μπορώ να ανταποκριθώ στο ρόλο μου»

Σε δημόσια καταγγελία, για το γεγονός ότι το γραφείο της είναι σοβαρά υποστελεχωμένο, προέβη η Επίτροπος Προστασίας Δικαιωμάτων του παιδιού, Δέσπω Μιχαηλίδου, η οποία επεσήμανε πως δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο ρόλο της, καθώς προλαβαίνουν να εξετάζουν τα παράπονα που δέχονται.

Η κα. Μιχαηλίδου παρουσιάστηκε το πρωί ενώπιον της Επιτροπής Εργασίας της Βουλής και πριν αρχίσει την τοποθέτησή της για το θέμα που είχε προσκληθεί, θέλησε να προβεί σε μία δημόσια καταγγελία. Όπως ανέφερε «αυτή τη στιγμή έχουμε μία επικεφαλής και τρεις λειτουργούς. Τρεις από 11. Χθες είχαμε σύσκεψη για να ακούσω την εισήγηση ότι δεν θα πρέπει να απαντούμε σε παράπονα. Είναι άρνηση καθήκοντος αυτό».

Η Δέσπω Μιχαηλίδου θέλησε να ενημερώσει τους βουλευτές πως «θα πρέπει να αξιολογήσουμε τα πλέον σοβαρά και αυτά που επιδέχονται κάποια ανοχής, θα τα διαχειριστούμε διαφορετικά. Έχουμε πολλά παράπονα και πολλές φορές είναι από γονείς. Δεν μπορώ να ανταποκριθώ στον ρόλο μου. Ή θα κλείσω το γραφείο ή θα βγω στον δρόμο με πλακάτ. Είναι με αγορά υπηρεσιών. Ζήτησα να μου δώσουν κονδύλι από άλλο τρόπο που θα διαχειριζόμουν».

Η τοποθέτηση της κας. Μιχαηλίδου έχει προκαλέσει έκπληξη στους βουλευτές, οι οποίοι επιφυλάχθηκαν για να συζητήσουν σε κατοπινό στάδιο το θέμα.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Διαμαρτυρήθηκαν για την παύση Τυχικού στην Πάφο-«Θέλουμε πίσω τον Μητροπολίτη μας»
Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο
Τρία αδελφάκια ανάμεσα στους 12 νεκρούς από τη ρωσική αεροπορική επιδρομή κατά της Ουκρανίας
Εντοπίστηκαν ναρκωτικά και μεγάλο χρηματικό στη Λεμεσό-Προχώρησε σε συλλήψεις η Αστυνομία
K. Ιωάννου: Κύρια προτεραιότητα η στήριξη της υπαίθρου και των ορεινών περιοχών
Χειροπέδες σε 50 αλλοδαπούς που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο-Αναχωρούν από τη Δημοκρατία 23
Πάει και το ΑΚΕΛ έξω από Προεδρικό στη διαμαρτυρία για Γάζα-Απαιτεί ακύρωσης της εκδήλωσης ΥΠΑΝ και Πρεσβείας Ισραήλ
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του ο 45χρονος Μάριος Δημητρίου (pic)
Το νομοσχέδιο για Brain Gain και τα χρέη αθλητικών σωματείων ενώπιον της Επιτροπής Οικονομικών
Έντονη απογοήτευση για κυβερνητική πολιτική εξέφρασαν συνταξιούχοι στην Πάφo