Κατήγγειλε στην Αστυνομία το περιστατικό σε νηπιαγωγείο στη Λευκωσία ο πατέρας του παιδιού

Καταγγελία στην Αστυνομία, αναφορικά με το περιστατικό που σημειώθηκε σε νηπιαγωγείο στη Λευκωσία, όπου υπάλληλος άρπαξε παιδί και του φώναζε πως θα το πετάξει από το παράθυρο, έκανε ο πατέρας του παιδιού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το βράδυ της Κυριακής, ο πατέρας του παιδιού μετέβη στον αστυνομικό σταθμό Ομορφίτας και κατήγγειλε το περιστατικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Αναφορές για περιστατικό σε νηπιαγωγείο στη Λευκωσία-«Θα σε πετάξω από το παράθυρο»

Πάντως, μέχρι στιγμής οι έρευνες είναι σε πρώιμο στάδιο και δεν μπορούν να δοθούν περισσότερες πληροφορίες.

Στο βίντεο που τις τελευταίες ώρες έκανε το γύρο του διαδικτύου, έδειχνε γυναίκα υπάλληλο ιδιωτικού νηπιαγωγείου, σε έντονο ύφος, να αρπάζει το παιδάκι και του φωνάζει: «Τι θέλεις; Τι θέλεις; Θα σε πετάξω από το παράθυρο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε 52χρονο στο αεροδρόμιο Λάρνακας-Εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης
Ελεύθεροι και οι πέντε δεσμοφύλακες χωρίς να κατηγορηθούν-Δεν εξασφαλίστηκε μαρτυρία που να δικαιολογεί ανανέωση κράτησης
Έκρηξη βόμβας σε όχημα 26χρονου έξω από οικία
Άνοιξαν πυρ εναντίον καφετέριας στη Λεμεσό-Ζημιές στο εσωτερικό της
Φωτιά σε φορτηγό στον αυτοκινητόδρομο-Έκλεισε η μια λωρίδα
Έκρηξη σε κατάστημα στη Λεμεσό-Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές, επηρεάστηκε και δεύτερο
Έκρηξη βόμβας σε όχημα 60χρονου
Δύσκολη η εξαίρεση του πρωτογενούς τομέα από τον ΦΠΑ-«Υπάρχουν επιπτώσεις στις τιμές των προϊόντων»
Με πλάνο και στρατηγική για την επόμενη μέρα της ΕΔΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους Αναστασίου και Διομήδους
Καταχώρησε έφεση ο Κότας επί της απόφασης για το φόνο του Κωνσταντινίδη-Τρεις λόγους επικαλείται η υπεράσπιση