Μάχη για τη ζωή δίνει 59χρονος μοτοσικλετιστής-Συγκρούστηκε με όχημα στη Λευκωσία

Μάχη για τη ζωή δίνει 59χρονος, ο οποίος ενεπλάκη το πρωί της Παρασκευής σε τροχαίο ατύχημα με τη μοτοσικλέτα του, στην Λευκωσία, την ίδια ώρα που η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες άντρας ηλικίας 59 ετών, τραυματίστηκε σοβαρά, σε οδική σύγκρουση που συνέβη χθες το πρωί, στη Λευκωσία. Ο 59χρονος άντρας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η οδική σύγκρουση συνέβη γύρω στις 8.00 το πρωί της Παρασκευής, στον κυκλικό κόμβο των λεωφόρων Σπύρου Κυπριανού και Καλαμών, και του αυτοκινητοδρόμου, στον Στρόβολο, όπου ο 59χρονος οδηγούσε μοτοσικλέτα και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε άντρας ηλικίας 61 ετών.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο για εξετάσεις, ενώ ο 59χρονος μεταφέρθηκε από πλήρωμα ασθενοφόρου στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου και κρατήθηκε για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σε κρίσιμη κατάσταση.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η οδική σύγκρουση, διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λευκωσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Πλάι στο Σιζόπουλο οι πρώτες δηλώσεις Αναστασίου-Προτεραιότητά του βουλευτικές και επιστροφή διαγραφέντων
Βγήκε μπροστά ο Χατζηγεωργίου και απάντησε στην ACCEPT-«Ήμουν σε γάμο, ευχαριστώ για τη δωρεάν διαφήμιση»
Διπλωματικό θρίλερ για τη Μονή Σινά-Μεταβαίνει στο Κάιρο ο Γεραπετρίτης
Πενήντα δύο παιδιά γεννήθηκαν από σπέρμα με καρκινογόνο μετάλλαξη στο Βέλγιο-Πιθανά κρούσματα και στην Κύπρο
Έστησαν δίκτυο και εξαπατούσαν πολίτες με δήθεν εράνους για τρία χρόνια-Δύο συλλήψεις
Πραγματοποίησαν νέα διαμαρτυρία οι υποστηρικτές του Τυχικού-Ζήτησαν ανατροπή της απόφασης της Συνόδου (pics)
Εξαφανίστηκε ο 80χρονος Πέτρος Βρέτος-Πιθανόν να έχει συμπτώματα αποπροσανατολισμού και απώλειας μνήμης (pic)
Νέος πρόεδρος της ΕΔΕΚ ο Νίκος Αναστασίου-Αναλαμβάνει να οδηγήσει το κόμμα στις βουλευτικές του 2026
Πυρά ACCEPT κατά υποψήφιου του ΕΛΑΜ πως συμμετείχε στο pride και φωτογράφησε drag queen-«Προπαγάνδα» απαντά το κόμμα