Νέα στοιχεία για το διπλό φονικό στην Ελλάδα-Τους σκότωσε χθες, ενημέρωσε σήμερα και δεν παραδίδεται ο δράστης

Μαζί με τους δύο άνδρες που σκότωσε παραμένει εδώ και περίπου τριάντα ώρες, μέσα στο ξυλουργείο του, στους Γόννους Λάρισας, ο 60χρονος δολοφόνος. Όπως έγινε γνωστό από τον δικηγόρο του Στέλιο Σούρλα που έσπευσε επί τόπου προκειμένου να τον πείσει να παραδοθεί, η φονική συμπλοκή έγινε χθες το πρωί.

Ένα εικοσιτετράωρο αργότερα, περίπου στις 7.30 το πρωί σήμερα, ο δράστης τηλεφώνησε στην αστυνομία, είπε ότι είχε σκοτώσει δύο ανθρώπους και δήλωσε ότι ήθελε να παραδοθεί. Ωστόσο, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο ξυλουργείο, ο δράστης είχε ταμπουρωθεί, έχει στα χέρια του χειροβομβίδα και πλέον απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει.

egglima1

Δείτε τις δηλώσεις του δικηγόρου Στέλιου Σούρλα:

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, κλιμάκιο της ΕΚΑΜ και διαπραγματευτής που προσπαθεί να πείσει τον 60χρονο άνδρα να παραδοθεί. Όπως έχει γίνει γνωστό ο δράστης έχει ποινικό παρελθόν που περιλαμβάνει και αδικήματα ενδοοικογενειακής βίας, ενώ ήταν πολιτευτής της Χρυσής Αυγής στη Λάρισα.

egglima2

Όπως είπε στον δικηγόρο του, τα θύματά του, που είναι Ρομά από τη Μαγνησία, τον είχαν εξαπατήσει, καθώς αγόρασαν μηχανήματα από εκείνον, αξίας 32.000 ευρώ, του είχαν δώσει 2.000 ευρώ και είχαν υπογράψει συναλλαγματικές για το υπόλοιπο ποσό που αποδείχθηκαν χωρίς αντίκρυσμα. Χθες το πρωί, οι τρεις συναντήθηκαν στο ξυλουργείο του 60χρονου, ακολούθησε λογομαχία και συμπλοκή και εκείνος τους σκότωσε.

egglima3

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Μπήκε σε κτήριο για διάρρηξη αλλά τον πρόδωσε ο συναγερμός-Χειροπέδες σε 28χρονο
Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα για κλοπές στη Λεμεσό-Εντοπίστηκε στην κατοχή του κλοπιμαία περιουσία
Σημειώθηκε νέο τζακποτ στο Τζόκερ-Ένας τυχερός στη δεύτερη κατηγορία στην Κύπρο
Τρίτη σύλληψη για πετροβολισμό περιπολικού στη Λεμεσό-Χειροπέδες σε 20χρονο
Γεωπολιτική, δημογραφικό και… Τραμπ πίσω από την εκλογή του νέου Πάπα
Βουλευτές του Κογκρέσου σε Τραμπ: «Ο Ερντογάν παραβιάζει τον ελληνικό εναέριο χώρο, κατέχει παράνομα τμήματα της Κύπρου»
Φωτιά σε εν κινήσει όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λεμεσού
Παραβίαση κατάπαυσης πυρός από τη Ρωσία καταγγέλλει η Ουκρανία
Δύο πρόσωπα εντοπίστηκαν τραυματισμένα σε διάστημα μισής ώρας στη Λεμεσό-Διερευνά επιθέσεις η Αστυνομία
Χειροπέδες σε 17χρονο για τα επεισόδια του Μεγάλου Σαββάτου στα Λειβάδια