Πώς απαντά για πρόταση προτεραιότητας του εκάστοτε προέδρου του ΔΗΣΥ για υποψηφιότητα σε Προεδρικές ο Καρούσος

Τη δική του απάντηση στις πληροφορίες που θέλουν την ηγεσία του ΔΗΣΥ να προωθεί πρόταση ενώπιον του Καταστατικού Συνεδρίου του κόμματος, για να έχει τον πρώτο λόγο για τις Προεδρικές Εκλογές, ο εκάστοτε πρόεδρος του Συναγερμού, έδωσε ο Γιάννης Καρούσος.

Με ανάρτησή του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Καρούσος αναφέρει πως «με αφορμή πληροφορίες που διακινούνται στον τύπο αναφορικά με το επικείμενο Καταστατικό Συνέδριο του ΔΗΣΥ, επιθυμώ να ξεκαθαρίσω ως μέλος της Επιτροπής Καταστατικού ότι δεν υπάρχει καμία πρόταση μέσω της οποίας ο Πρόεδρος της παράταξης να έχει τον πρώτο λόγο να είναι υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας».

Σημειώνει ότι «ουδέποτε τέθηκε τέτοιο θέμα ούτε και υπήρξε σχετική εισήγηση. Η εισήγηση που θα οδηγηθεί για ψήφιση στο Συνέδριο, είναι όπως ο Υποψήφιος του κόμματος αποφασίζεται από την Βάση. Η συγκεκριμένη εισήγηση έγινε από αρκετά Σώματα και μέλη του ΔΗΣΥ».

Δειτε Επισης

To Yπ. Δικαιοσύνης της Τσεχίας έλαβε δώρο δώρο 40 εκ. σε bitcoin από πρώην κατάδικο για εμπόριο ναρκωτικών
Πρόβλημα στο σύστημα παραγωγής προκάλεσε διακοπή ρεύματος παγκύπρια
Νέα εκδήλωση διαμαρτυρίας από τους υποστηρικτές του Τυχικού
Πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του μέσα στο νοσοκομείο 87χρονος-Κλείδωσε τον γιο τους στο μπαλκόνι
Πενηντάχρονος έκλεψε από υπό ανακαίνιση κατοικία δύο γεννήτριες και βαρέλια με μπογιά
Οι κρυφοί κίνδυνοι των νέων προϊόντων καπνού
Η πρώτη τοποθέτηση του ιερέα Σερκελίδη μετά την αργία-«Νόμιζα με κάλεσε ο Αρχιεπίσκοπος να με δει, αλλά με δίκαζε»
Οδηγός στον αυτοκινητόδρομο έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε δέντρο-Στο νοσοκομείο τρία πρόσωπα
Έκλεψε 1,400 ευρώ, κάρτες και προσωπικά έγγραφα από αυτοκίνητο-Χειροπέδες σε 26χρονο
Σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική 54χρονη μετά από ατύχημα με σκούτερ-Συγκρούστηκε με όχημα