Στο νοσοκομείο τρεις ανήλικοι μετά από μαθητικό πάρτι στην Ελλάδα-Πιθανόν από ηλεκτρονικό τσιγάρο

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας κατέληξαν τρεις ανήλικοι το βράδυ του Σαββάτου, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, συμμετείχαν σε μαθητικό πάρτι που γινόταν σε σπίτι στην περιοχή Σούλι, χωρίς την παρουσία ενηλίκων.

Ενώ το πάρτι 15χρονων και 16χρονων εφήβων βρισκόταν σε εξέλιξη, κλήθηκε το ΕΚΑΒ καθώς τρεις μαθητές δεν αισθάνονται καλά.

Αμέσως έσπευσε το ΕΚΑΒ στο σημείο και μετέφερε τους τρεις ανήλικους στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύονται. Το ΕΚΑΒ ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν άμεσα στο σπίτι και ξεκίνησαν τις έρευνες. Κατά τις έρευνες, εντοπίστηκε ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο το οποίο φέρεται να ήταν κρυμμένο σε εξωτερικό χώρο του σπιτιού μέσα σε γλάστρα. Πιθανολογείται η αδιαθεσία των μαθητών να οφείλεται στη χρήση αυτού του ηλεκτρονικού τσιγάρου σε συνδυασμό με αλκοόλ.

Ωστόσο ακόμη η έρευνα δεν έχει καταλήξει, ενώ το συγκεκριμένο τσιγάρο εστάλη από την Αστυνομία στο χημείο του κράτους. Από την πλευρά τους οι τρεις ανήλικοι που οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο, φέρεται να είπαν ότι έκαναν χρήση του τσιγάρου.

Στο πλαίσιο των ερευνών στο σπίτι, οι αστυνομικοί προσήγαγαν τους μαθητές που είχαν παραμείνει εκεί, ενώ δύο από αυτούς συνελήφθησαν καθώς φέρονται να είχαν φέρει στο πάρτι το εν λόγω ηλεκτρονικό τσιγάρο. Η αστυνομία συνέλαβε και τους γονείς των δύο ανηλίκων.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τρία εκατομμύρια έδωσε η Κύπρος για τον εξοπλισμό της Ουκρανίας-Απάντησε σε ερώτηση του ΑΚΕΛ το ΥΠΑΜ
Καταγγελίες από Κόμμα για τα Ζώα για χώρους εκπαίδευσης σκύλων-«Δεκατρείς περιοχές είναι στο δίκτυο Natura»
Εξήγγειλε από τη Γενεύη υποψηφιότητα για την Προεδρία των Οικολόγων ο Κυριάκος Τσιμίλλης
Κατέθεσε στο ΤΑΕ για την φερόμενη επίθεση από πρώην της η Μελίνα Μεταξά-Εκδόθηκε διάταγμα περιοριστικών μέτρων
Τουλάχιστον 20 συλλήψεις για τη φονική φωτιά στα Σκόπια-«Όλοι άρχισαν να τρέχουν προς την έξοδο»
Χτίζονται γέφυρες συνεργασίας μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση
Πυρκαγιά σε βιοτεχνία στη Λεμεσό-Κάηκαν σωροί από παλέτα, προστατεύτηκε εργοστάσιο
Στις φλόγες οικία στην επαρχία Λευκωσίας-Ζημιές και σε αποθήκη
Συνελήφθη 33χρονος για κλοπή οχήματος στη Λευκωσία-Εντοπίστηκαν από κινητά μέχρι πορτοφόλια και ταυτότητες
Πλατφόρμα που μετέφερε όχημα έπεσε σε γκρεμό οκτώ μέτρων-Στήθηκε επιχείρηση για διάσωση 35χρονου