Μητέρα στην Ελλάδα χτύπησε και απείλησε με μαχαίρι τον γιο της λόγω του σεξουαλικού του προσανατολισμού

Ομοφοβική επίθεση για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό κατήγγειλε ότι δέχθηκε από τη μητέρα του ενός 13χρονος, στον Δενδροπόταμο, στη Θεσσαλονίκη.

Ο ανήλικος Ρομά μετέβη το μεσημέρι της Παρασκευής στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων και κατήγγειλε ότι η μητέρα του, με την οποία διαμένει στον Δενδροπόταμο, τον απείλησε με ένα μαχαίρι που κόλλησε στον λαιμό του.

Μάλιστα, τον χτύπησε στο κεφάλι και το σώμα ενώ του απευθύνθηκε με υποτιμητικές φράσεις σχετικά με τον σεξουαλικό του προσανατολισμό.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 13χρονος υφίσταται βίαιη συμπεριφορά τα τελευταία χρόνια, ενώ δεν του επιτρέπεται να πηγαίνει στο σχολείο.

Ο παθόντας εξετάστηκε από Ιατροδικαστή και με εντολή της Εισαγγελίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης παραδόθηκε στην αδελφή του, η οποία και εκείνη στο παρελθόν έχει εγκαταλείψει το σπίτι της, λόγω της συμπεριφοράς της μητέρας τους.

Εις βάρος της 43χρονης μητέρας σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία – αδίκημα με ρατσιστικά κίνητρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Ρίγη συγκίνησης για την κόρη της Μαρίας Καρυστιανού-Δόθηκε το όνομα της σε αίθουσα Πανεπιστημίου
ΒΙΝΤΕΟ: Καρέ καρέ πυροβολισμοί σε υποστατικό στη Θεσσαλονίκη-Από τύχη δεν υπήρξαν θύματα
Απίστευτη καταγγελία για τα Τέμπη-Έδωσαν σε πατέρα θύματος τη σορό με μέλος άλλου ατόμου
Αναστολή καθηκόντων για τους ιατροδικαστές που χειρίστηκαν την υπόθεση Πισπιρίγκου
Έξαλλη στη φυλακή η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά την καταδίκη της-«Θα δείτε τώρα ποια είμαι»
Νέα δεδομένα μετά το αίτημα Τριαντόπουλου να κριθεί απευθείας από τη Δικαιοσύνη για την υπόθεση των Τεμπών
Νέα ηχητικά ντοκουμέντα για τα Τέμπη-«Στέλνω τρένο ανάποδα, θέλω τη συνεργασία σας»
Ξεσπά η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά την καταδίκη της-«Θα το φτάσω μέχρι τέλους»
Δις ισόβια στη Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας-Κρίθηκε ομόφωνα ένοχη
Η ώρα της κρίσης-Ανακοινώνεται η απόφαση Δικαστηρίου για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας