Νέα τραγωδία στην άσφαλτο, νεκρός ο 62χρονος Οδυσσέας-Προσέκρουσε βίαια σε κιγκλίδωμα (pics)

Θανατηφόρα οδική σύγκρουση με θύμα τον 62χρονο Οδυσσέα Κεσίδη, σημειώθηκε αργά το απόγευμα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού- Πάφου στο ύψος της Κολώνης.  

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, το απόγευμα της Παρασκευής γύρω στις 4:15, ο 62χρονος, που οδηγούσε το σαλούν αυτοκίνητό του στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού προς Πάφο, παρά το ύψος της κοινότητας Κολώνης, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται απώλεσε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα αυτό να καταπέσει σε αυλάκι που βρίσκεται κατά μήκος στην αριστερά πλευρά του δρόμου.

DOC.20250207.7961845.pafos-thanatiforo1

Το όχημα κολούθησε ευθεία πορεία πενήντα περίπου μέτρων και στη συνέχεια προσέκρουσε και ακινητοποιήθηκε σε κιγκλίδωμα. Ο οδηγός ανασύρθηκε από το όχημά του από διερχόμενους οδηγούς και στν συνέχεια παραλήφθηκε από ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του από τον επί καθήκοντι γιατρό.

Ο άτυχος οδηγός, είπε ο κ. Νικολάου, έφερε ζώνη ασφαλείας, και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επεσυνέβη η τροχαία θανατηφόρα οδική σύγκρουση διερευνώνται από τον Κλάδο Τροχαίας Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τρέχουν να προλάβουν το Πάσχα για την ψήφιση του Νομοσχεδίου για λαμπρατζιές-«Υπάρχουν προβλήματα»
Μεταξύ πλεονεκτημάτων και αδυναμιών κάνει απολογισμό ο Νίκος Χριστοδουλίδης
Γονείς καταγγέλλουν αδικαιολόγητη αύξηση διδάκτρων σε ιδιωτικά σχολεία-Ζητά εξηγήσεις η Βουλή
Καταγγέλλουν λαθρεμπόριο φθαρτών που βαφτίζονται κυπριακά οι γεωργοί-Έρευνα για αποθήκη στη Λευκωσία
Οικογένεια έχασε το επίδομα τέκνου επειδή ήταν στο εξωτερικό για λόγους υγείας-Αδήριτη ανάγκη για αλλαγή
Εκτός της ευρωπαϊκής γραμμής για την Ουκρανία ο Φειδίας-«Έσιετε λίον αίμα στα σιέρκα σας»
Χιλιάδες τα πυροτεχνήματα, καπνογόνα και φωτοβολίδες στην κατοχή του 32χρονου στη Λεμεσό
Επαναφέρουν τις πληροφορίες και τη βοήθεια στην Ουκρανία οι ΗΠΑ-Έτοιμο το Κίεβο για εκεχειρία
Μία σύλληψη για τη σύγκρουση πλοίων στη Βόρεια Θάλασσα-Ένας ναύτης θεωρείται νεκρός
Ο πατέρας του ενός ισοβίτη αγόρασε τα κινητά που έκρυβε το ψυγείο, παρέδωσε το τιμολόγιο-Νομική μάχη για την κράτηση του