Νέα τραγωδία στην άσφαλτο, νεκρός ο 62χρονος Οδυσσέας-Προσέκρουσε βίαια σε κιγκλίδωμα (pics)
18:56 - 07 Φεβρουαρίου 2025
![DOC.20250207.7961845.pafos-thanatiforo1](/images/oOh7fcqAbBhvQhqaJ5UYRQ53acA=/846183/width-750/2025/02/07/DOC.20250207.7961845.pafos-thanatiforo1.jpg)
Θανατηφόρα οδική σύγκρουση με θύμα τον 62χρονο Οδυσσέα Κεσίδη, σημειώθηκε αργά το απόγευμα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού- Πάφου στο ύψος της Κολώνης.
Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, το απόγευμα της Παρασκευής γύρω στις 4:15, ο 62χρονος, που οδηγούσε το σαλούν αυτοκίνητό του στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού προς Πάφο, παρά το ύψος της κοινότητας Κολώνης, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται απώλεσε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα αυτό να καταπέσει σε αυλάκι που βρίσκεται κατά μήκος στην αριστερά πλευρά του δρόμου.
![DOC.20250207.7961845.pafos-thanatiforo1](/media/images/2025/02/07/DOC.20250207.7961846.pafos-thanatiforo.width-1024.jpg)
Το όχημα κολούθησε ευθεία πορεία πενήντα περίπου μέτρων και στη συνέχεια προσέκρουσε και ακινητοποιήθηκε σε κιγκλίδωμα. Ο οδηγός ανασύρθηκε από το όχημά του από διερχόμενους οδηγούς και στν συνέχεια παραλήφθηκε από ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του από τον επί καθήκοντι γιατρό.
Ο άτυχος οδηγός, είπε ο κ. Νικολάου, έφερε ζώνη ασφαλείας, και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επεσυνέβη η τροχαία θανατηφόρα οδική σύγκρουση διερευνώνται από τον Κλάδο Τροχαίας Πάφου.
Πηγή: ΚΥΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- Αυτογκόλ Αστυνομίας για CCTV στο ΓΣΠ μετά από 38 αγώνες-Κλιμακώνει την ένταση, ζητά συνάντηση με Υπαρχηγό η ΚΟΠ
- Αναδιατυπώνουν οι ιδιοκτήτες «Ζ» για τις ακινητοποιήσεις λόγω ΤΑΚΑΤΑ-Δική τους πρόταση η χρήση ενοικιαζόμενων
- Δώδεκα χρόνια φυλάκιση σε 23χρονο για μεταφορά είκοσι κιλών κάνναβης μέσω του αεροδρομίου Λάρνακας
- Ποινή φυλάκισης σε καπετάνιο για θάνατο εξ αμελείας της τρίχρονης που μεταφερόταν με βάρκα μεταναστών στην Κύπρο
- Μάχη για την κράτηση του Αϊκούτ-Εκ διαμέτρου αντίθετες γνωματεύσεις για την κατάσταση της υγείας του
![Altamira22](https://reporter.com.cy/media/documents/Altamira22.png)