Παγετός στους δρόμους προς Τρόοδος-Ανοιχτοί μόνο για οχήματα 4Χ4

Παγετός που έχει σχηματιστεί στα ψηλότερα ορεινά του Τροόδους, γύρω στις 6.00 το απόγευμα της Παρασκευής, επηρεάζει το οδικό δίκτυο, με την Αστυνομία να συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στα ορεινά της επαρχίας Λεμεσού, οι δρόμοι Πλατρών-Τροόδους, Καρβουνά-Τροόδους και Προδρόμου-Τροόδους, είναι ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες, αφού λόγω του παγετού το οδόστρωμα έχει καταστεί ολισθηρό.

Στην επαρχία Λευκωσίας, ο παλαιός δρόμος Άλωνας-Αγρού είναι ανοικτός MONO για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες, λόγω χιονόπτωσης, που καθιστά το οδόστρωμα ολισθηρό.

Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο στις αστικές περιοχές, καθώς και στους αυτοκινητοδρόμους δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε ιδιαίτερο πρόβλημα.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους θα διακινούνται στοοδικό δίκτυο, που καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και τα σήματα τροχαίας, για αποφυγή οδικών συγκρούσεων.

Δειτε Επισης

Επιστολή στον Τραμπ από μέλη του Κογκρέσου-Ο Ερντογάν εδώ και χρόνια απειλεί να εισβάλει σε Ελλάδα και Ισραήλ
Φωτιά σε εν κινήσει όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λεμεσού
Παραβίαση κατάπαυσης πυρός από τη Ρωσία καταγγέλλει η Ουκρανία
Δύο πρόσωπα εντοπίστηκαν τραυματισμένα σε διάστημα μισής ώρας στη Λεμεσό-Διερευνά επιθέσεις η Αστυνομία
Χειροπέδες σε 17χρονο για τα επεισόδια του Μεγάλου Σαββάτου στα Λειβάδια
Υψηλές θερμοκρασίες και σκόνη στο καιρικό μενού-Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία
Άλλη μια επίθεση εναντίον διανομέα φαγητού στη Λεμεσό-Του έκλεψαν το μοτοποδήλατο
Το νεκρό καγκουρό μετά από μάχη και η παραλαβή από ζωολογικό κήπο... μυστήριο-Όσα υποστηρίζει ο 36χρονος
Η σταθερή ευρωπαϊκή θέση, ο εκνευρισμός της Τουρκίας και ο στόχος της αλλαγής στάσης
Εξέλιξη στην υπόθεση Λαρένα για στημένους αγώνες-Έκλεισε με απόφαση Εισαγγελέα, σύμφωνα με την Αστυνομία