Η τελευταία πράξη του δράματος-Στην Καλλιθέα τελείται η κηδεία του τρίχρονου Άγγελου

Στην Καλλιθέα τελείται σήμερα η κηδεία του 3χρονου Άγγελου, του μικρού αγοριού που βρήκε τραγικό θάνατο στο Ηράκλειο μετά την κακοποίηση που υπέστη από τη μητέρα του και τον σύντροφό της.

Η εξόδιος ακολουθία τελείται στο κοιμητήριο της Καλλιθέας μετά από απόφαση των συγγενών του. Στο νεκροταφείο βρίσκονται ήδη η γιαγιά του και άλλοι συγγενείς από την πλευρά της μητέρας του παιδιού.

Στο νεκροταφείο εκτός από τους συγγενείς του, βρίσκονται και απλοί άνθρωποι που θέλουν να αποχαιρετήσουν το μικρό αγόρι με ένα λευκό τριαντάφυλλο.

Στο τραπέζι συλλυπητηρίων έχουν εναποθέσει, μάλιστα, και το αγαπημένο αρκουδάκι του αδικοχαμένου παιδιού.

Η σορός του παιδιού μεταφέρθηκε με το πλοίο της γραμμής από το Ηράκλειο στον Πειραιά και έφτασε στην Αθήνα νωρίς το πρωί της Τετάρτης.

Στο λιμάνι του Πειραιά βρέθηκαν και συγγενείς του βιολογικού πατέρα του 3χρονου Άγγελου προκειμένου να υποδεχθούν τη σορό του αλλά και να μάθουν λεπτομέρειες για την κηδεία του αδικοχαμένου παιδιού.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ξέσπασε ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα για τον δολοφόνο της κόρης του-«Ήταν πανούργος, χειριστικός και τη ζήλευε»
Τραγωδία στην Ελλάδα-Νεκρή δεκατετράχρονη που έπεσε από γέφυρα
Τούρκος βίασε γυναίκα σε παραλία στην Ελλάδα-Το αποτύπωμα που τον πρόδωσε
Κατέληξε η 18χρονη που είχε καταρρεύσει σε γυμναστήριο στη Λάρισα
Η Ελλάδα καταδίκασε στα Ηνωμένα Έθνη την επίθεση στη Δαμασκό
Αποφυλάκιση Κασιδιάρη προτείνει η Εισαγγελέας Εφετών
Νέα αποκάλυψη για τους θανάτους των βρεφών στην Αμαλιάδα-Εύρημα δείχνει ασφυξία
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναλαμβάνω το βάρος της ευθύνης στο όνομα όσων κυβέρνησαν και δεν άλλαξαν το κράτος
Ενοχή για τους επτά προτείνει η Εισαγγελέας στην πρώτη δίκη για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ
Σε ειδικό θάλαμο η γιατρός με αιμορραγικό πυρετό στο νοσοκομείο της Λάρισας