Σε γραφεία εταιρείας επενδύσεων η επίθεση με ρίψη πυροβολισμών-Γάζωσαν με επτά σφαίρες το κτίριο

Σε γραφεία εταιρείας που ασχολείται με επενδύσεις και ανήκει σε αλλοδαπούς σημειώθηκε η επίθεση με ρίψη πυροβολισμών, στη Λεμεσό, που έθεσε σε κινητοποίηση την Αστυνομία τα ξημερώματα.

Η επίθεση σημειώθηκε γύρω στη 1:10 τα ξημερώματα, στην οδό Αγίου Ανδρέου, όταν σύμφωνα με την Αστυνομία, μοτοσικλέτα με δύο επιβαίνοντες προσέγγισε το χώρο των γραφείων και ένας εκ των επιβαινόντων άνοιξε πυρ με πιστόλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άνοιξαν πυρ έξω από γραφεία εταιρείας στη Λεμεσό-Ζημιές σε γυάλινη πόρτα

Στο σημείο κλήθηκαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία άρχισαν έρευνες και διαπίστωσαν ότι ρίφθηκαν επτά πυροβολισμοί, πιθανότατα με πιστόλι, πριν οι δράστες διαφύγουν από το σημείο. Οι Αρχές, παρέλαβαν αριθμό καλύκων από το σημείο της επίθεσης.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι λόγω των πυροβολισμών προκλήθηκαν ζημιές στη γυάλινη προθήκη των γραφείων, αλλά και εντός του κτιρίου.

Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται, ενώ αναμένεται να παραληφθούν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν οι δράστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τοποθέτηση Σαββίδη για κατάθεση νομοσχεδίων διαχωρισμού εξουσιών-«Ο ρόλος μου περιορίζεται στην νομική πτυχή»
Η παράνομη δίωξη του Σενέρ Λεβέντ ενώπιον της ΕΕ με παρέμβαση Μαυρίδη
Επιτήδειοι επιχειρούν να αποσπάσουν χρήματα από πολίτες για δήθεν χορηγία
Έπεσε ο πέλεκυς στην υπόθεση ανθρωποκτονίας του Δωρόθεου στα Λατσιά-«Επώδυνος θάνατος, υπέδειξαν αναλγησία»
Καταπέλτης το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής-Εισηγείται ποινικά αδικήματα για τρείς και πειθαρχικά σε πέντε
Περιπολία των Φοινικούδων από μέλη της αντιοχλαγωγικής ανακοίνωσε ο Πρόεδρος
Η ΕΛΑΣ εκτιμά ότι η Μουρτζούκου ευθύνεται και για τον θάνατο του Παναγιωτάκη-Θέλει ολοκληρωμένη ομολογία
Πυρκαγιά από μετασχηματιστή της ΑΗΚ στη Γαλάτα
Αθώοι από το εκ πρώτης όψεως Σήφης και Σπύρος για την δολοφονία Ανδρονίκου-«Καμία μαρτυρία για οργάνωση»
Ομόφωνο ψήφισμα καταδίκης της παράνομης δίωξης Σενέρ Λεβέντ από τη Βουλή