Ξανά μανά με το σύστημα ψηφοφορίας στην Ολομέλεια-«Ετταπάραν ούλλα»
17:01 - 06 Φεβρουαρίου 2025
![3645564](/images/MFA1H7T5N_RldCa0nTIE0NepmKw=/845849/width-750/2025/02/06/3645564.jpg)
Στο ίδιο έργο θεατές φαίνεται ότι ήταν οι βουλευτές που συμμετείχαν στην Ολομέλεια, αφού για ακόμη μία φορά παρατηρήθηκε πρόβλημα στο σύστημα ψηφοφορίας.
Συγκεκριμένα, ενώ η Ολομέλεια είχε ξεκινήσει τις εργασίες της και άρχισε την ψηφοφορία των θεμάτων που βρίσκονταν στην ατζέντα, ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, είχε εγείρει ζήτημα πως δεν καταγράφονταν οι ψήφοι του. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ακούστηκε διά στόματος του προέδρου της ΔΗΠΑ, Μάριου Κάρογιαν «ετταπάραν ούλλα».
Η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, κάλεσε τους τεχνικούς να επιδιορθώσουν το ζήτημα, ενώ είχε εκφράσει την δυσαρέσκεια της για το γεγονός ότι ενώ έχει αλλάξει το σύστημα, συνεχίζονται τα προβλήματα. Σημειώνεται πως πρόβλημα παρουσιάστηκε σε ακόμη μία ψηφοφορία, με τον βουλευτή της ΔΗΠΑ, Αλέκο Τρυφωνίδη, να αντιμετωπίζει δυσκολίες, με την Πρόεδρο της Βουλής να κάνει αστείο αναφέροντας πως «κάτι έκαμε ο κ. Τρυφωνίδης, είμαι σίγουρη».
Υπενθυμίζεται πως και στην προηγούμενη συνεδρία της Ολομέλειας είχε παρατηρηθεί πρόβλημα με το σύστημα ψηφοφορίας, με τον προεδρεύων του Σώματος, βουλευτή του ΔΗΚΟ, Ζαχαρία Κουλία, να επαναφέρει την ψηφοφορία διά χειρός.
![Altamira22](https://reporter.com.cy/media/documents/Altamira22.png)