Ανήλικοι οι εμπρηστές νηπιαγωγείου στη Λευκωσία-Χειροπέδες σε 16χρονο και 17χρονο

Η Αστυνομία προχώρησε χθες στη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 16 και 17 ετών, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης εμπρησμού νηπιαγωγείου, καθώς και εμπρησμού αυτοκινήτου, που διαπράχθηκαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, 01 Φεβρουαρίου, στην επαρχία Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, λίγο μετά τις 11.00 το βράδυ του Σαββάτου, εκδηλώθηκε φωτιά σε Δημόσιο και Κοινοτικό Νηπιαγωγείο, στην επαρχία Λευκωσίας, καθώς και σε αυτοκίνητο, ιδιοκτησία γυναίκας ηλικίας 56 ετών, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε παρακείμενο σημείο.

Στην περιοχή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, καθώς και μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που κατέσβησαν την πυρκαγιά στο νηπιαγωγείο. Τη φωτιά στο αυτοκίνητο, είχε ήδη κατασβήσει η 56χρονη ιδιοκτήτρια του οχήματος.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι, είχαν τεθεί κακόβουλα, τόσο η φωτιά στο νηπιαγωγείο, όσο και η φωτιά στο σταθμευμένο αυτοκίνητο. Κατά τη διενέργεια εξετάσεων από το ΤΑΕ Λευκωσίας, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 16χρονου και του 17χρονου. Αφού εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης τους, αυτοί συνελήφθησαν χθες Τρίτη, από μέλη της Αστυνομίας και τέθηκαν υπό κράτηση, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης εμπρησμού.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Σε διαθεσιμότητα δόκιμη Αστυνομικός για την υπόθεση με τα έγγραφα σε οικία δεσμοφύλακα
Στην Εντατική 19χρονος μετά από τροχαίο στο Παραλίμνι-Όχημα συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα του νεαρού
Έκρηξη βόμβας σε όχημα 21χρονου στη Λευκωσία
Κατέθεσε στην Ερευνητική για ΤΑΚΑΤΑ ο Αλέξανδρος Λούγκου-Ακολουθούν Βαφεάδης, Καρούσος και Αναστασιάδου
Ελλείπει από τον τόπο διαμονής του στη Λευκωσία 57χρονος από το πρωί της Παρασκευής
Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην κατεχόμενη Καρπασία
Βανδαλισμούς σε οίκημα των Λαϊκών Οργανώσεων καταγγέλλει το ΑΚΕΛ Αμμοχώστου (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά ξέσπασε στην κατεχόμενη Καρπασία
Κατέθεσε ο Γεάδης για την πτήση του με τη Γερμανίδα κτηματομεσίτρια-Τον ρωτούσαν για τα Αγγλικά του
Απορρίφθηκε έφεση σε υπόθεση της Marfin και επικυρώθηκε πρόστιμο €50.000