Νέα καταγγελία για βία σε δημοτικό-Εκπαιδευτικός φέρεται να χαστούκισε δωδεκάχρονη

Σε καταγγελία στην Αστυνομία εναντίον εκπαιδευτικού σε σχολείο στη Λεμεσό, προχώρησε οικογένεια 12χρονη η οποία δέχθηκε επίθεση.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η εκπαιδευτικός φέρεται να χαστούκισε την 12χρονη μαθήτρια της ΣΤ τάξης του δημοτικού.

Όταν ενημερώθηκε ο πατέρας της μαθήτριας για το περιστατικό, προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα έγινε καταγγελία Σοβαρό περιστατικό βίας σημειώθηκε σε Δημοτικό Σχολείο στη Λάρνακα, με εμπλοκή δύο δεκάχρονων παιδιών και τον σοβαρό τραυματισμό του ενός εξ αυτών. Για το περιστατικό έχει ξεκινήσει έρευνα το Υπουργείο Παιδείας.

Όπως πληροφορείται ο REPORTER, το πρωί της Τρίτης έγινε καταγγελία στο επαρχιακό γραφείο του Υπουργείου Παιδείας ότι ένας δεκάχρονος και μία δεκάχρονη ενεπλάκησαν σε καυγά, με αποτέλεσμα το αγόρι να ξυλοκοπήσει το κορίτσι, την ώρα του σχολείου. Μετά το περιστατικό, το παιδί μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς και διαπιστώθηκε πως φέρει μικροτραυματισμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεκάχρονη ξυλοκοπήθηκε από συμμαθητή της στη Λάρνακα-Υπό διερεύνηση το περιστατικό

Δειτε Επισης

Παραιτήθηκε ο Πρωθυπουργός της Ολλανδίας μετά την αποχώρηση των ακροδεξιών από την Κυβέρνηση
Σημαντική κάμψη στις πωλήσεις ακινήτων στα κατεχόμενα-Αφαιρούν το «είδος τίτλου ιδιοκτησίας» οι κτηματομεσίτες
Δεκαπλασιάστηκαν οι κυπριακές εταιρείες αμυντικής βιομηχανίας-Έσοδα €40 εκατομμυρίων
«Ύποπτο» δέμα στις Βρυξέλλες έθεσε σε συναγερμό την Ευρωπαϊκή Επιτροπή
Επισκέφθηκε τα γραφεία των Κοινωνικών Ασφαλίσεων ο Παναγιώτου και συζήτησε για την ασφάλεια μετά τις ζημιές
Παρέπεμψε σε διακυβέρνηση ΑΚΕΛ για το 12% στις συντάξεις ο Παναγιώτου-Ενόχληση Επ. Εργασίας
Την ενεργό εμπλοκή τους στο νέο Σύστημα Αξιολόγησης Εκπαιδευτικών ζητούν οι γονείς
Τουρίστες με buggy έπεσαν σε γκρεμό 29 μέτρων στον Ακάμα
Καταγγέλλουν υπέρβαση ωραρίου και άνιση μεταχείριση πληρωμάτων πολεμικών πλοίων Κάρουλλας και Τσιρίδου
Στο άγνωστο η αναβάθμιση των γηπέδων προσφυγικών Σωματείων-«Τρία γήπεδα βρίσκονται στον αναπνευστήρα»