Τους έκλεψαν 2,8 εκ. δολάρια σε κρυπτονομίσματα-Χειροπέδες σε 32χρονο

Στη σύλληψη ενός 32χρονου, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για υπόθεση που αφορά κλοπή 2,8 εκατομμυρίων δολαρίων σε κρυπτονομίσματα, πέρασε η Αστυνομία στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού από δύο αλλοδαπά πρόσωπα, μόνιμους κατοίκους Κύπρου ότι τα τελευταία έξι χρόνια κατείχαν δύο ψύχρα πορτοφόλια, που είχαν προσωπικές επενδύσεις σε διάφορα κρυπτονομίσματα. Οι δύο τους, όπως κατήγγειλαν αντιλήφθηκαν ότι έπεσαν θύματα απάτης, αφού τα πορτοφόλια τους είχαν παραβιαστεί χωρίς να λάβουν γνώση ή να δώσουν συγκατάθεση, με αποτέλεσμα να γίνουν μη εξουσιοδοτημένες αναλήψεις συνολικού ύψους 2.891.293 USDT.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, προέκυψε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου, ηλικίας 32 ετών, το οποίο συνελήφθη σήμερα με δικαστικό ένταλμα και παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την επταήμερη προσωποκράτησή του.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Δειτε Επισης

Ζητά ενημέρωση απ' όσους άλλαξαν αερόσακους το ΤΟΜ-Διευκρινίσεις για την αποστολή SMS
Αναβρασμός στους πολίτες με τους ΤΑΚΑΤΑ-Εργαζόμενος αντιπροσωπείας κατήγγειλε επίθεση
Σεισμός 5 Ρίχτερ μεταξύ Σαντορίνης και Αμοργού
Κόβεται στο σύστημα φωτοβολταϊκών σε νοικοκυριά-Καταγγελίες για σκαμπανεβάσματα στο κόστος
Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στις 14 Φεβρουαρίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Τους έκλεψαν 2,8 εκ. δολάρια σε κρυπτονομίσματα-Χειροπέδες σε 32χρονο
Ο Μπέλερης πρότεινε για αντιπρόεδρο Επιτροπής τον Φειδία-Ξεσήκωσε κύμα αντιδράσεων
Τραγικό κράτος... Έστειλαν sms στους τάφους της Στυλιανής και του Κυριάκου για ανάκληση των ΤΑΚΑΤΑ που τους σκότωσε
Έληξαν οι έρευνες σε τρία τεμάχια της ΑΟΖ-Δεν κατέδειξαν εκμεταλλεύσιμα κοιτάσματα
Πέντε σεισμοί άνω των 4 Ρίχτερ σε μια ώρα στην Αμοργό-Κύμα φυγής από τη Σαντορίνη