Χειροπέδες σε άλλους δύο για τα επεισόδια στο κλειστό του Απόλλωνα-Στις τέσσερις οι συλλήψεις

Στη σύλληψη δύο 24χρονων, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση οχλαγωγίας και παράνομης συνάθροισης, που σημειώθηκε στις 28 Ιανουαρίου 2025, στην περιοχή κλειστού σταδίου της Λεμεσού, όπου διεξαγόταν αγώνας χειροσφαίρισης. Με τις δύο νέες συλλήψεις, ο αριθμός των συλλήψεων, για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ανέβηκε στις τέσσερις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο 24χρονοι, συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, που εκδόθηκαν στη βάση μαρτυρίας, που εξασφαλίστηκε εναντίον τους, στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εκατό κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με ρόπαλα σε αστυνομικούς-Επιχείρησαν να μπουν στο γήπεδο, ένας τραυματίας

Τα επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της 28ης Ιανουαρίου, στην περιοχή του κλειστού σταδίου του Απόλλωνα, στη Λεμεσό, κατά τη διάρκεια του αγώνα χειροσφαίρισης μεταξύ των ομάδων του Απόλλωνα και της Ομόνοιας 29Μ. Συγκεκριμένα, γύρω στις 9.25μ.μ., μετά από αξιολόγηση σχετικών πληροφοριών, αντιοχλαγωγικές διμοιρίες της Αστυνομίας, ανέκοψαν ομάδα περίπου 100 οπαδών της Ομόνοιας 29Μ, που φορώντας κουκούλες και κρατώντας ρόπαλα και επιθετικά όργανα, κατευθύνονταν προς το στάδιο.

Για την ανακοπή των πιο πάνω οπαδών, έγινε χρήση δακρυγόνων από την Αστυνομία, ενώ από αντικείμενα που ρίχθηκαν προς τους αστυνομικούς, τραυματίστηκε ελαφρά ένας αστυνομικός.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν τις προηγούμενες μέρες δύο πρόσωπα, ηλικίας 22 και 32 ετών, τα οποία τελούν υπό κράτηση, ενώ εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης για άλλα τρία πρόσωπα, τα οποία καταζητούνται.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τουρκοκυπριακά ΜΜΕ: Σύλληψη Έλληνα πολίτη για κατασκοπεία στα κατεχόμενα
Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα μετά από σύγκρουση μοτοσικλέτας και δύο οχημάτων στη Λάρνακα
Σπάνιο να μην μονιμοποιείται δικαστής μετά από διετή θητεία-Δικαιούται να προσφύγει στα εσωτερικά ένδικα μέσα η Βαρωσιώτου
Συνεχίζει το ίδιο τροπάριο ο Τατάρ-«Οι Ε/κ προκαλούν εντάσεις με τις συλλήψεις για σφετερισμό»
Χάθηκαν από την Κυριακή τα ίχνη του 64χρονου Χριστάκη Χριστοδούλου (pic)
Πέραν των 80 έργων για τη Λευκωσία κόστους άνω του ενός δισ. ευρώ ανακοίνωσε ο ΠτΔ
Ξεκαθαρίζει το Τμ. Περιβάλλοντος για τους πύργους στη Λάρνακα-«Δεν γνωμοδοτεί βάσει του ποιος είναι ο αιτητής»
Απομακρύνθηκαν τουλάχιστον 50.000 πολίτες στην Τουρκία-Μάχη με τις φλόγες, καταστράφηκαν σπίτια
Σε πνιγμό εντός ύδατος φαίνεται να οφείλεται ο θάνατος 28χρονου στη Γεροσκήπου
Καρατομήθηκε η Ντόρια Βαρωσιώτου που εξέδωσε το πόρισμα για Θανάση, απολύθηκε από το Δικαστικό Σώμα-Απόφαση με σκιές