Πώς αντέδρασε η 26χρονη μητέρα του Άγγελου όταν έμαθε ότι ο 3χρονος γιος της είναι εγκεφαλικά νεκρός

Η δικηγόρος της 26χρονης μετέφερε τί συνέβη όταν η μητέρα της και γιαγιά του Άγγελου είπε στην εντολέα της το τραγικό νέο από το νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Ο 3χρονος Άγγελος, θύμα κακοποίησης για την οποία κατηγορείται η 26χρονη μητέρα του και ο 44χρονος σύντροφός της, είναι εγκεφαλικά νεκρός. Όπως γνωστοποίησε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το άτυχο παιδί επιβεβαίωσαν τις εκτιμήσεις των γιατρών που ήλπιζαν μόνο σε θαύμα.

Την εξέλιξη αυτή μετέφερε στην 26χρονη κατηγορούμενη η μητέρα της και γιαγιά του παιδιού, που πλέον έχει την επιμέλεια. Σύμφωνα με τη δικηγόρο της 26χρονης Αριστέα Καλαϊτζάκη, η γυναίκα αντέδρασε σαν να μην συνειδητοποιεί τί έχει συμβεί.

«Ρωτούσε τη μαμά της για το τι κάνει το παιδί ενώ η μητέρα της της έλεγε ότι το παιδί έχει τελειώσει, πάει ο Άγγελος. Σαν να μην αντιλαμβανόταν αυτό που της λέει», είπε η κα. Καλαϊτζάκη στο STAR.

Η ίδια επιβεβαίωσε την πληροφορία πως η γιαγιά αναμένεται να δώσει την συγκατάθεσή της προκειμένου η καρδιά του Άγγελου, που λειτουργεί κανονικά, να δωρηθεί σε κάποιο άλλο παιδί που θα την χρειάζεται.

«Η γιαγιά του παιδιού είναι στη δυσάρεστη θέση να αποφασίσει για την δωρεά των οργάνων. Θα το κάνει. Αυτό που θέλει είναι να συνεχίσει η καρδούλα του Άγγελου να χτυπάει σε ένα άλλο παιδάκι. Και να βοηθήσει όσα παιδιά το έχουν ανάγκη», τόνισε η δικηγόρος της 26χρονης μητέρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Μόλις 35 βουλευτές ενημερώθηκαν για τη δικογραφία για τα Τέμπη
Αιματηρό επεισόδιο στη Ρόδο-Τραπέζια, γροθιές και απειλές με μαχαίρι σε νυχτερινό κέντρο -
Ισόβια και πολυετείς ποινές κάθειρξης για τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του επτάχρονου στο Ζεφύρι
Δεκαπέντε χρόνια από την τραγωδία στη Marfin-Συγκλονίζει η περιγραφή της γυναίκας που έσωσαν από το μπαλκόνι
Αναβλήθηκε για τον Ιανουάριο του 2026 η δίκη Πισπιρίγκου στο Εφετείο για τον θάνατο της Τζωρτζίνας
Ξετυλίγουν το κουβάρι της φονικής έκρηξης στη Θεσσαλονίκη-Εξετάζουν το σακίδιο με τα εκρηκτικά
Πέθανε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Πέτρος Μολυβιάτης
Δεν έφτιαξε τη βόμβα η 38χρονη στη Θεσσαλονίκη-Ψάχνουν τον ενοικιαστή του διαμερίσματος
«Ο φοιτητής μπήκε μπροστά για να προστατεύσει τους νεότερους»-Οι μαρτυρίες για την επίθεση στην Αθήνα
Η πορεία της βόμβας μέχρι να σκάσει στα χέρια της 38χρονης, τα σενάρια και οι ομοιότητες με το παρελθόν