Κίτρινη προειδοποίηση Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για βροχές και καταιγίδες

Κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία για βροχές και καταιγίδες, η οποία αφορά κυρίως τις ορεινές περιοχές.

Σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία, συννεφιασμένος και τοπικά κυρίως συννεφιασμένος αναμένεται να είναι ο καιρός το απόγευμα, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Σε καταιγίδα αναμένεται να πέσει χαλάζι, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναμένεται να σημειωθεί χιονόπτωση.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, το Τμήμα Μετεωρολογίας έχει προχωρήσει στην έκδοση προειδοποίησης ΕΜΜΑ για καταιγίδα, η οποία αφορά κυρίως τις περιοχές των ορεινών, τον εσωτερικού και πιθανώς νότιες περιοχές.

Δειτε Επισης

Έβαλαν στα οχήματα τους πετρέλαιο θέρμανσης και τους τσάκωσε το Τμήμα Τελωνείων
Αποκάλυψη για τα Τέμπη-Στη δεύτερη μηχανή της εμπορικής αμαξοστοιχίας το ένοχο μυστικό της έκρηξης
«Δεν έχω οξυγόνο»-Οι μαθητές έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τα Τέμπη (pics)
Εικόνες από το χάος στην Ελλάδα-Μάχες σώμα με σώμα, μολότοφ και φωτιές
Συγκινητικό βίντεο με τον Κυπριανό να τραγουδά «Στρατή»-«Όταν πεθάνω, βρε Γιωργή βάλε στη κάσα μου πανιά»
Από σπάνιες παθήσεις πάσχουν 60 χιλ, άτομα-Θεσμοθετεί στρατηγική το Υπουργείο Υγείας
ΒΙΝΤΕΟ: Σοβαρά επεισόδια και στην Θεσσαλονίκη-Βόμβες μολότοφ και μάχες κουκουλοφόρων και αστυνομικών
ΒΙΝΤΕΟ: Αποσύρθηκαν οι Εύζωνες στη Βουλή-Κάηκε ένα από τα φυλάκια στο Σύνταγμα
Η κραυγή που έγινε σλόγκαν-«Η κόρη μου ήταν που φώναξε «δεν έχω οξυγόνο»
ΒIΝΤΕΟ: Βροχή από μολότοφ στο Σύνταγμα, άγρια επεισόδια με κουκουλοφόρους-Η στιγμή που βάζουν φωτιά έξω από τη Βουλή