Ραγίζει καρδιές η Αναστασία Πλακιά για τις αδερφές της που χάθηκαν στα Τέμπη-«730 μέρες που μου λείπετε»

Σε μια ανάρτηση – γροθιά στο στομάχι προχώρησε η Αναστασία Πλακιά, αδελφή της Θώμης και της Χρύσας και ξαδέλφη της Αναστασίας, λίγες ώρες πριν συμπληρωθούν δυο χρόνια από την σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής (28/02), η νεαρή Αναστασία Πλακιά μοιράστηκε στα social media στιγμές που έζησε με τις τρεις αγαπημένες της, μετρώντας τις μέρες που έχουν περάσει χωρίς αυτές και θυμάται το τελευταίο καλοκαίρι που περάσανε μαζί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: LIVE: Πάνδημη η συμμετοχή στα συλλαλητήρια για τα Τέμπη-Μαζικός ξεσηκωμός των πολιτών (vid&pics)

«Το τελευταίο μας και παντοτινό μας καλοκαίρι. Απίστευτη αίσθηση ελευθερίας που τη νιώθεις πιο έντονα από ποτέ. Αντί να εκνευριστείς με την κίνηση στον δρόμο, όπως σου συνέβαινε άλλες φορές, βρίσκεις ευκαιρία να χορέψεις στο αυτοκίνητο στο άκουσμα ενός αγαπημένου σου τραγουδιού.

cats

Κι όλα αυτά γιατί έχεις την “τύχη” να σου λείπει κάποιος άνθρωπος! 730 μέρες χωρίς εσάς. 730 μέρες λύπης, πόνου και οργής. 730 μέρες που μου λείπετε», έγραψε η Αναστασία στη λεζάντα.

Στην ανάρτησή της πρόσθεσε και μία φωτογραφία των τεσσάρων κοριτσιών από το καλοκαίρι που πέρασαν το 2022, δηλαδή το τελευταίο καλοκαίρι που τα 3 κορίτσια βρίσκονταν στη ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Ολοκληρώθηκε η πρώτη τριμερής στην Κωνσταντινούπολη-Αναμένεται η συνάντηση Ουκρανών-Ρώσων
Σε δίκη οι τρεις για την θανάτωση του καγκουρό-Στο εδώλιο και η ιδιοκτήτρια της φάρμας
Καταγγελία Οικολόγων για το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας-«Υγειονομική βόμβα, αντί για πρότυπο αποτελεί δημόσιο κίνδυνο»
Ιδρύθηκε το υπερκομματικό κόμμα «Απελευθέρωση 2025» με συντονιστές Πάνο Ιωαννίδη και Σάββα Ιακωβίδη
Από το 2013 κοινοποιήθηκε αναφορά RAPEX για τους ΤΑΚΑΤΑ-«Δεν υπήρξε ανταπόκριση από τον ΤΟΜ»
Η τοποθέτηση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το ταξίδι του Φειδία στη Μόσχα-«Δεν εκπροσωπούσε το ΕΚ»
Κατακεραύνωσαν Τουρκία και απέρριψαν ανυπόστατους ισχυρισμούς για το θέμα των αγνοουμένων Κύπρος και Ελλάδα
Με δύο τριμερείς συναντήσεις στο Ντολμάμπαχτσε ξεκινούν οι συνομιλίες Ρωσίας-Ουκρανίας
Επανεξέταση αποφάσεων για κινητές μονάδες αφαλάτωσης ζητά ο Δήμαρχος Πάφου-«Άστοχες ενέργειες από την Κυβέρνηση»
Υπ. Εσωτερικών: Σε ετοιμότητα η Kυβέρνηση για προώθηση αλλαγών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση