Ποινικές διώξεις κατά τριών προσώπων για «λάθος» βίντεο για τα Τέμπη

Ποινική δίωξη κατά δύο πρώην υψηλόβαθμων στελεχών του ΟΣΕ και του εκπροσώπου εταιρείας φύλαξης άσκησε ο αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Λάρισας, για την αποστολή «λάθους» βίντεο από την τραγωδία των Τεμπών.

Πρόκειται για την αποστολή πλάνων από άλλον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Θεσσαλονίκης από εκείνον που ζήτησε ο εφέτης-ανακριτής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αυτό είναι το πόρισμα για τα Τέμπη-Καταδεικνύει σοβαρές ελλείψεις ασφαλείας

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα eleftheria οι πράξεις που τους αποδίδονται αφορούν στην υπεξαγωγή εγγράφων κατ’ εξακολούθηση και στην απείθεια για τον εκπρόσωπο της ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης, για ηθική αυτουργία και στις δύο πράξεις από τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ και για ηθική αυτουργία μόνο σε μια πράξη υπεξαγωγής εγγράφων στον πρώην πρόεδρο του ΟΣΕ.

Το βίντεο είχε ζητηθεί από τον ανακριτή, προκειμένου να απαντηθεί το ερώτημα αν η εμπορική αμαξοστοιχία μετέφερε ή όχι παράνομο φορτίο.

Πηγή: cnn.gr

Δειτε Επισης

Νέοι διάλογοι μετά τη τραγωδία στα Τέμπη-«Ένας ξερόλας ήταν ο σταθμάρχης»
Έκθεση τεχνικού συμβούλου οικογένειας θύματος καταρρίπτει τις θεωρίες συνωμοσίας για την τραγωδία στα Τέμπη
Απορρίφθηκε ως αβάσιμη η μήνυση συγγενών θυμάτων των Τεμπών σε βάρος εφέτη ανακριτή Λάρισας
Έλαβε εντολή για να αναλάβει την υπόθεση θανάτου του Καλογήρου το Τμήμα Ανθρωποκτονιών
ΒΙΝΤΕΟ: Ο αρχηγός της «μαφίας των φυλακών» ηθικός αυτουργός απόπειρας δολοφονίας στην Αθήνα
ΒΙΝΤΕΟ: Δρόμοι ποτάμια από την κακοκαιρία στην Ελλάδα-Χτυπά ασταμάτητα η κακοκαιρία
Φοβερό θανατηφόρο στην Ελλάδα-Νεκρός 19χρονος, που έπεσε από γέφυρα, άμορφη μάζα σιδερικών το όχημά
Πήγαινε να πάρει περιπολικό για να ξεκινήσει την υπηρεσία του ο αστυνομικός που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Ελλάδα
Τα τσίπουρα, οι σόδες και τα… φώτα που τον τύφλωσαν-Η απολογία 60χρονου για θανατηφόρο στην Ελλάδα
Μνημείο για την Κυριακή Γρίβα στους Αγίους Αναργύρους-«Να το βλέπετε οι γυναίκες και να παίρνετε δύναμη»