Τουλάχιστον 90 φορές χτύπησαν τον 17χρονο σε σχολείο της Θεσσαλονίκης

Εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο ο 17χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τρεις ανηλίκους στο προαύλιο σχολείου του Ωραιόκαστρου Θεσσαλονίκης.

«Πονάει, είναι σε άθλια κατάσταση και ψυχολογικά. Εγώ είμαι δίπλα του και η μητέρα του για να τον στηρίξουμε» είπε ο πατέρας του 17χρονου.

Σύμφωνα με το MEGA, ο ιατροδικαστής είπε στους γονείς πως χτύπησαν τον 17χρονο πάνω από 90 φορές.

Οι τρεις ανήλικοι, με απόφαση του συλλόγου διδασκόντων, αναμένεται άμεσα να αλλάξουν σχολικό περιβάλλον, ενώ έχει διαταχθεί και Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το πώς συνέβη το περιστατικό μέσα στο σχολείο.

«Τον χτύπησαν τρία άτομα, χωρίς λόγο. Δεν ήταν φίλοι, απλά γνωστοί στο σχολείο», ανέφερε ο πατέρας. Εις βάρος των τριών ανηλίκων ασκήθηκε δίωξη για βαριά σωματική βλάβη και αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι την εκδίκαση.

Πηγή: protothema.gr

Δειτε Επισης

Θρήνος στη Θεσσαλονίκη: Νεκρό πεντάχρονο κοριτσάκι από κεραυνοβόλο σηψαιμία
Γυναίκα στην Ελλάδα γέννησε και πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια
Η ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου για τα πέντε χρόνια από την επίθεση με βιτριόλι-«Κόντεψα να πεθάνω για το τίποτα»
Συνελήφθη ο Χρήστος Μαυρίκης για την απόπειρα δωροδοκίας Αρεοπαγίτη
Άνθρωπος γνωστός για υποκλοπές στην Ελλάδα προσπάθησε να δωροδοκήσει Αρεοπαγίτη
Μυστήριο με τον άνδρα που άρπαξε το βρέφος στην Ελλάδα-Γνώριμος στην περιοχή
Υπέκυψε στα τραύματά της δεκατετράχρονη που εντοπίστηκε τραυματισμένη σε πεζοδρόμιο στην Ελλάδα
Δεύτερη μήνυση κατά του εφέτη ανακριτή από συγγενείς θύματος των Τεμπών
Γενοκτονία των Ποντίων: 106 χρόνια από την σφαγή 353.000 Ελλήνων του Πόντου
Νέος σεισμός 4,4 Ρίχτερ στην Εύβοια, έγινε αισθητός και στην Αττική