Δεν αναγνωρίστηκε ακόμα το ένα θύμα της νέας τραγωδίας στην Επισκοπή-Συνεχίζονται οι έρευνες

Εν αναμονή και της διενέργειας νεκροτομής, συνεχίζονται οι εξετάσεις του ΤΑΕ Λεμεσού για τα αίτια της νέας τραγωδία, κατά την οποία δυο άνδρες, 28 και 42 ετών, εντοπίστηκαν νεκροί σε δωμάτιο γραφείου εταιρείας, στην Επισκοπή της επαρχίας Λεμεσού.

Τα ονόματα των δυο ανδρών, Αιγυπτιακής καταγωγής, δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, καθώς ο 42χρονος δεν έχει ακόμη αναγνωριστεί από συγγενικό του πρόσωπο, ενώ ήδη έχουν ενημερωθεί οι οικείοι του 28χρονου. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Αστυνομία, διαπιστώθηκε ότι τα δυο θύματα διέμεναν παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Τους δυο άνδρες εντόπισε νεκρούς, λίγο πριν τις 8:00, εργαζόμενος, ενώ στο χώρο υπήρχε καπνός από φουκού που ήταν αναμμένη, ανέφερε σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου. «Σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις», είπε, «ο ένας εξ αυτών, σε προηγούμενα διαστήματα, είχε φιλοξενηθεί στον ίδιο χώρο, ενώ το δεύτερο πρόσωπο φαίνεται να είναι φίλος του πρώτου και είχε κοιμηθεί το βράδυ στο συγκεκριμένο χώρο».

Σημειώνεται πως «στο δωμάτιο όπου βρέθηκαν τα δύο πτώματα υπήρχε αναμμένη φουκού με κάρβουνα. Από τη μαρτυρία του προσώπου που εντόπισε τους νεκρούς, προκύπτει ότι μόλις η πόρτα άνοιξε, βγήκε έντονος καπνός».

Πάντως, ο χώρος χρησιμοποιείτο ως γραφείο από ιδιωτική εταιρεία, ενώ υπήρχε και ξεχωριστό δωμάτιο με δύο φουσκωτά στρώματα. Πρόκειται για μεγάλο υποστατικό, καθώς είναι οίκημα, ενώ στο δωμάτιο που εντοπίστηκαν οι δύο υπήρχε και κλιματιστικό.

Υπενθυμίζεται ότι στο υποστατικό δεν προκλήθηκε πυρκαγιά και ως εκ τούτου, εξετάζεται το ενδεχόμενο οι δύο άνδρες να πέθαναν από αναθυμιάσεις.

Ωστόσο, τα ακριβή αίτια της τραγωδίας θα ξεκαθαρίσουν από τις έρευνες, αλλά και τη νενομισμένη νεκροτομή στις σορούς των θυμάτων.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αντιμέτωποι με σκύλους που βρίσκονταν σε άθλιες συνθήκες βρέθηκαν εθελοντές στη Λεμεσό (pics)
Τετράχρονο κοριτσάκι τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στην Πάφο-Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο
Ο «αρχινονός» που διαμόρφωσε τη Greek Mafia και το αιματηρό τέλος της οικογενειακής τριάδας
Απτόητος από τις απειλές του Τραμπ, ο Πούτιν θα συνεχίσει τον πόλεμο
Μπήκε λουκέτο στον παράνομο βρεφοκομικό σταθμό στη Λάρνακα μετά την καταγγελία για κακοποίηση μωρού
Εκατοντάδες Labubu μαϊμού κατάσχεσε το Τμήμα Τελωνείων
Με το «όραμα των δύο κρατών», προαπαιτούμενα τα «τρία άλφα» και μπόλικη μουρμούρα πάει στη Νέα Υόρκη ο Τατάρ
Καταζητείται 37χρονος για υπόθεση κλοπής στην Αγία Νάπα
Καταγγελία στην Αστυνομία για κακοποίηση βρέφους σε σταθμό στη Λάρνακα
Ποινή φυλάκισης έξι ετών σε 30χρονο για εμπρησμό κατοικίας