Αναμένεται να γίνει χαμός στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού λόγω καρναβαλιών-Τα μέτρα της Αστυνομίας

Τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις παρά τη γέφυρα Καλαβασού στη Λεμεσό την ερχόμενη Κυριακή, για αντιμετώπιση της αναμενόμενης αυξημένης τροχαίας κίνησης της Κυριακής λόγω της καρναβαλίστικης παρέλασης ανακοινώνει το Τμήμα Δημοσίων Έργων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, από τις 7:00 το πρωί μέχρι και τις 4.00 το απόγευμα της Κυριακής, θα κλείσουν οι δύο  λωρίδες κυκλοφορίας, με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στον παλαιό δρόμο Λεμεσού-Λευκωσίας μέσω του κόμβου της Ακτής του Κυβερνήτη και του κόμβου Καλαβασού.

Από τις 9:00 το πρωί της ίδιας ημέρας μέχρι τις 2:00 το απόγευμα, η τροχαία κίνηση, με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό, θα διεξάγεται απρόσκοπτα στον αυτοκινητόδρομο με τις δύο λωρίδες κυκλοφορίας ανοικτές.

Μετά τις 4:00 το απόγευμα, θα ισχύουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που ισχύουν από τις 30/01/2025 μέχρι τις 15/05/2025, για την αναβάθμιση της γέφυρας. Δηλαδή, οι δύο λωρίδες του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση τη Λευκωσία, σε μήκος 1χλμ. περίπου, θα είναι κλειστές για την κυκλοφορία, και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι τη συγκεκριμένη ημέρα αναμένεται να υπάρχει ιδιαίτερα αυξημένη τροχαία κίνηση και να παρουσιαστεί πρόβλημα κυκλοφοριακής συμφόρησης, το Τμήμα καλεί το κοινό όπως προγραμματίσει έγκαιρα τη διακίνησή του στον αυτοκινητόδρομο καθώς, επίσης, όπου είναι δυνατό, να χρησιμοποιήσει εναλλακτικές διαδρομές για τις μετακινήσεις του, ιδιαίτερα κατά την επιστροφή προς Λευκωσία, χρησιμοποιώντας και τον παλαιό  Λευκωσίας-Λεμεσού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Αναβολή στην υπόθεση για τη Γερμανίδα που κατηγορείται για σφετερισμό στα κατεχόμενα
Φόρτωσε τρία βαν με λαθραία τσιγάρα 44χρονος και την πλήρωσε ακριβά με 77 χιλιάδες (pics)
Συνελήφθη 32χρονος για κλοπή 530 ευρώ από κατοικία-Επιτέθηκε και έβρισε αστυνομικούς
Οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών με 166 χιλιόμετρα-Χειροπέδες σε 35χρονο
Στο κάδρο της ποινικής έρευνας για ΤΑΚΑΤΑ πέραν των 15 προσώπων, δύο ψηλά στη λίστα-Δεν αποκλείεται ανατροπή δεδομένων
Το μπαλάκι στο Υπουργικό για διαθεσιμότητα Νικολαΐδη, ζήτημα με Αναστασιάδου και Μιχαήλ-Προεκτάσεις για τους τρεις αξιωματούχους
Οι ευθύνες μέσω τρίτων σε πρώην Αρχηγούς Αστυνομίας και η χαμένη αλυσίδα των τροχαίων με αερόσακους ΤΑΚΑΤΑ
Ενημερώθηκε για επακαταχώρηση η Ν.Τ, τελικά διατάχθηκε περαιτέρω διερεύνηση-Ζήτησε εξαίρεση Αγγελίδη, θιγμένη από τις δηλώσεις
Αντιμέτωποι με σκύλους που βρίσκονταν σε άθλιες συνθήκες βρέθηκαν εθελοντές στη Λεμεσό (pics)
Τετράχρονο κοριτσάκι τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στην Πάφο-Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο