Σοκαριστικό βίντεο: Οδηγός στην Πάφο χτυπά κατ΄ επανάληψη πεζή με το όχημά του

Ένα σοβαρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε προ ημερών σε κοινότητα της Επαρχίας Πάφου, για το οποίο η Αστυνομία έλαβε πληροφορία και εξέτασε βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει στο φως ο REPORTER, ωστόσο το φερόμενο θύμα, φαίνεται να μην επιθυμούσε να προβεί σε επίσημη καταγγελία.

Όπως θα δείτε στο πιο κάτω βίντεο, οδηγός χτύπησε με το όχημα του δύο φορές γυναίκα που βρισκόταν σε χώρο στάθμευσης, ενώ την τρίτη φορά, κάνει επαναστροφή και την παρασύρει σκόπιμα, με το θύμα να καταλήγει στο έδαφος και τον φερόμενο δράστη να διαφεύγει.

Οι κινήσεις του καταγράφηκαν από πολίτες, οι οποίοι ενημέρωσαν σχετικά την Αστυνομία, η οποία από την πλευρά της αναφέρει πως συλλέχθηκαν πληροφορίες και έγιναν προσπάθειες για εντοπισμό τόσο του οδηγού όσο και της γυναίκας, χωρίς όμως αποτέλεσμα, αφού το φερόμενο θύμα φαίνεται να μην επιθυμεί να προβεί σε επίσημη καταγγελία.

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από περίπου οκτώ ημέρες και όπως ανέφερε αρμόδια αστυνομική πηγή, ενώπιον των Αρχών βρίσκεται και το σχετικό βίντεο, ενώ από περαιτέρω εξετάσεις, σύμφωνα πάντα με την θέση της Αστυνομίας, δεν προέκυψε οποιοσδήποτε σοβαρός τραυματισμός. Ωστόσο, όπως μας αναφέρθηκε, οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται.

Πάντως πρόκειται για ένα σοβαρό επεισόδιο που παραπέμπει στην πιθανή διάπραξη σοβαρών ποινικών αδικημάτων.

Δειτε Επισης

Κατέρρευσε η υπόθεση βιασμού 20χρονης Βρετανίδας, αθώοι και οι πέντε Ισραηλινοί-Κρίθηκε αναξιόπιστη η παραπονούμενη
Καταθέτουν επιβάτες του Ιntercity για το δυστύχημα των Τεμπών–Κρίσιμες απολογίες εντός της εβδομάδας
Φωτιά σε όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου-Έκλεισαν οι λωρίδες και στις δυο κατευθύνσεις
Συγκλονίζουν οι εικόνες από το τροχαίο στην Σκαρίνου-Απεγκλωβίστηκε ένας οδηγός, προσπάθεια και για τον δεύτερο
Ένα μήνα παράταση για αποπληρωμή των εξωδίκων από τις κάμερες τροχαίας
Η Μαρίν Λεπέν καταδικάστηκε για κατάχρηση δημοσίου χρήματος-Απαγόρευση συμμετοχής στις προεδρικές εκλογές
ΒΙΝΤΕΟ: Τροχαίo με τη εμπλοκή δυο φορτηγών στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού-Βυτιοφόρο τυλίχθηκε στις φλόγες
Από 190 ευρώ στα 250 αυξάνεται το πασχαλινό επίδομα σε χαμηλοσυνταξιούχους-Οι προϋποθέσεις που τίθενται
Αποχωρεί ο Χαμπουλάς από τον ΔΗΣΥ-«Δεν μπορώ και δεν πρόκειται ποτέ να συμπορευθώ με επιλογές που δεν με εκφράζουν»
Τροποποιήσεις στο μητρώο αγροτών με απόφαση Υπουργικού Συμβουλίου