Συνεχίζεται η επέλαση της Coral, στους 13 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία

Η ψυχρή αέρια μάζα με την ονομασία Coral επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τοπικά στα ημιορεινά θα επικρατεί αρχικά παγετός.

Απόψε θα εμφανίζονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 3 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 6 βαθμούς στα παράλια και στους -3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τοπικά στα ημιορεινά θα σχηματιστεί παγετός.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή κυρίως στα ορεινά ενώ την Παρασκευή αναμένονται τοπικές βροχές ή και καταιγίδα. Την Πέμπτη και την Παρασκευή αναμένεται και χιονόπτωση στα ψηλότερα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο μέχρι την Πέμπτη και μη αξιόλογη μεταβολή την Παρασκευή, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές. Το ύψος του χιονιού στη Χιονίστρα, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 5 εκατοστά.

Δειτε Επισης

Έξω από τις τάξεις 820 παιδιά από δεκατρία σχολεία στη Λεμεσό-Ζητούν ανέγερση νέου Γυμνασίου
Ρεκόρ ζήτησης ηλεκτρικής ενέργειας, οριακή η επάρκεια παροχής-Προειδοποιούν οι συντεχνίες
Συνεχίζεται η επέλαση της Coral, στους 13 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Ο κόσμος κυριολεκτικά καίγεται και το νομοσχέδιο... διαβουλεύεται-Από τους TAKATA στις ηλεκτρικές συσκευές
Αποφεύχθηκαν στο παρά πέντε οι αποκοπές ρεύματος-Ρευστή η κατάσταση λόγω της αυξημένης ζήτησης
«Ολοκληρωτική» η καταστροφή σε φυτείες πατατών λόγω παγετού στην Πάφο
Απαντά το Υπ. Μεταφορών στον Οδυσσέα Μιχαηλίδη-Δεν κατασκευαζόταν δρόμος «σκοτώστρα»
Δεν αποφεύχθηκαν οι διακοπές ρεύματος παρά τις διαβεβαιώσεις Παπαναστασίου-Στο κόκκινο η ζήτηση λόγω ψύχους
Οριακή η ικανότητα κάλυψης της ζήτησης ηλεκτρισμού τη Δευτέρα-Έκκληση για εξοικονόμηση ενέργειας
Πέφτει και πάλι κάτω από το μηδέν η θερμοκρασία-Νέα κίτρινη προειδοποίηση