Διασωληνωμένος στην εντατική νοσηλεύεται ο Αλέξης Κούγιας-Πολύ κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Αλέξης Κούγιας, καθώς νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική ιδιωτικού νοσοκομείου τα τελευταία 24ωρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται «πολύ κρίσιμη», με τα παιδιά του να βγάζουν σχετική ανακοίνωση, επιβεβαιώνοντας τις σχετικές αναφορές, ενώ ζήτησαν σεβασμό της ιδιωτικότητάς τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των παιδιών του Αλέξη Κούγια

«Σχετικά με τα δημοσιεύματα που αφορούν την υγεία του πατέρα μας, επιβεβαιώνουμε ότι πράγματι η κατάστασή του είναι πολύ κρίσιμη το τελευταίο διάστημα, χωρίς να δώσουμε παραπάνω λεπτομέρειες.

Σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας και να μη μας πιέζετε να κάνουμε δηλώσεις επί του θέματος στην τηλεόραση. Περιμένουμε έστω και τώρα σε αυτές τις δύσκολες ώρες να δείξετε σεβασμό στην οικογένειά μας και στα κοντινά πρόσωπα του πατέρα μας.

Χρίστος Κούγιας & Μάιρα Κούγια».

kougias-anakoinwsi.jpg

Η ανάρτηση της Εύης Βατίδου για την κατάσταση της υγείας του Αλέξη Κούγια

«Εξαιτίας της κρίσιμης κατάστασης της υγείας του πρώην συζύγου μου, Αλέξη Κούγια, δεν έχω να προσθέσω τίποτα, παρά μόνο όσα ανακοίνωσαν τα παιδιά μου. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας», αναφέρει από την πλευρά της σε ανάρτησή της η Εύη Βατίδου για την κατάσταση της υγείας του Αλέξη Κούγια.

vatidou-kougias-anartisi.jpg

Η περιπέτεια της υγείας του Αλέξη Κούγια

Ο Αλέξης Κούγιας έχει μιλήσει στο παρελθόν για την περιπέτεια της υγείας του και το πώς ανακάλυψε τον καρκίνο. «Εγώ πήγα και έκανα εγχείρηση καρκίνου, χωρίς να το γνωρίζει κανείς. Μπήκα στο χειρουργείο στις 7 η ώρα, βγήκα το απόγευμα και στα παιδιά μου έλεγα όταν συνήλθα ότι ήμουν διακοπές. Τα παιδιά μου το πίστεψαν. Οι συνεργάτες τους γραφείου μου νόμιζαν ότι είμαι στην Ελβετία για μία πολύ σοβαρή υπόθεση» είχε πει.

Πηγή: iefimerida.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση ο Αλέξης Κούγιας-Η ανακοίνωση των παιδιών του

Δειτε Επισης

Παίρνει αποφάσεις για τον αποτειχισμένο ιερέα ο Αρχιεπίσκοπος-Ανοικτό το ενδεχόμενο για νέα έκτακτη Σύνοδο
Επίκειται άμεση επαφή Μητσοτάκη-Σίσι για το κλείσιμο στη Μονή Αγίας Αικατερίνης Σινά
Πράσινο Βουλής για αυτόματη εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους-Για «ιστορική μέρα» κάνει λόγο ο ΠτΔ
Ο Νετανιάχου αποδέχεται την πρόταση των ΗΠΑ για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα
«Καμία διαφοροποίηση στα συμφωνηθέντα» απαντά η Ελληνική Κυβέρνηση για τη Μονή Αγίας Αικατερίνης Σινά
Σήκωσε το γάντι η ΥΠΑΝ, απαντά ξανά σε ΟΕΛΜΕΚ-«Το ερώτημα είναι αν έχουμε το θάρρος να προχωρήσουμε»
Προσεχώς νέα σχέδια επιχορήγησης ηλεκτρικών οχημάτων-Προσπάθεια να επωφεληθούν ευάλωτοι και μεσαία τάξη
Το σκεπτικό του δήμου Λευκωσίας για το άνοιγμα της Μακαρίου-Διασκέδασε ανησυχίες ο Προύντζος
ΒΙΝΤΕΟ: Ανεμοστρόβιλος έπληξε περιοχή στη Λάρνακα-Χαλάζι και έντονες βροχές στη Λευκωσία
Ούτε καν φωτογραφία με τον Πρόεδρο δεν θέλει ο Τατάρ-Λέει «όχι» σε κάθε συζήτηση και τον χαρακτηρίζει «αναξιόπιστο»