Εγκρίθηκε κονδύλι 450,000 ευρώ για επέκταση ορόφου και ανέγερση στεγάστρου στο σχολείο «Άγιος Σπυρίδωνας»

Η Σχολική Εφορεία Λάρνακας ανακοινώνει ότι μετά από ενημέρωση του Υπουργείου Παιδείας Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ) έχει εγκριθεί το συμπληρωματικό ποσό των €450.000,00 για την επέκταση του ορόφου και ανέγερσης μεταλλικού στεγάστρου του Ειδικού Σχολείου «Αγίου Σπυρίδωνα» στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το θέμα της επέκτασης του ορόφου και ανέγερσης μεταλλικού στεγάστρου του Ειδικού Σχολείου ήταν αίτημα των τελευταίων χρόνων, το οποίο είναι επιτακτικής ανάγκης για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του Σχολείου.

Τις επόμενες μέρες η Σχολική Εφορεία Λάρνακας θα προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες του έργου στο Σχολείο.

Η Σχολική Εφορεία Λάρνακας εκφράζει τις ευχαριστίες στο Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας και στην υπουργό, Δρ. Αθήνα Μιχαηλίδου και «δηλώνουμε πως εκτιμούμε ιδιαίτερα τη γενικότερη στήριξη που παρέχουν στο έργο της Σχολικής Εφορείας Λάρνακας. Η αδιάλειπτη συνεργασία του ΥΠΑΝ με τη Σχολική Εφορεία Λάρνακας, μας δίνει τη δυνατότητα να υλοποιούμε σημαντικά έργα και να προσφέρουμε ένα καλύτερο σχολικό περιβάλλον για τους μαθητές μας».

Δειτε Επισης

Οριακή η ικανότητα κάλυψης της ζήτησης ηλεκτρισμού τη Δευτέρα-Έκκληση για εξοικονόμηση ενέργειας
Πέφτε και πάλι κάτω από το μηδέν η θερμοκρασία απόψε-Νέα κίτρινη προειδοποίηση
Αλλαγές πτήσεων της Cyprus Airways προς και από την Αθήνα λόγω απεργίας στην Ελλάδα
Διαβεβαιώσεις Υπουργείου Γεωργίας για στήριξη αγροτών που επλήγησαν από Coral
Εγκρίθηκε κονδύλι 450,000 ευρώ για επέκταση ορόφου και ανέγερση στεγάστρου στο σχολείο «Άγιος Σπυρίδωνας»
Απαντά σε Φαίδωνος το ΥΠΑΝ για τις αναφορές σε Μιχαηλίδου-«Απαράδεκτες και απαξιωτικές»
Ζητούν λύσεις στα προβλήματα οι συντεχνίες της ΑΗΚ-Δεν αποκλείουν λήψη μέτρων
Στο ίδιο έργο θεατές με το νοσοκομείο Αθαλάσσας-Ασθενείς κοιμούνται και πάλι στους καναπέδες
Στις τάξεις και τα διαλείμματα οι μαθητές λόγω κρύου-Με οδηγίες Μιχαηλίδου μένουν ανοικτές οι αίθουσες
Εγκαταλείφθηκε το κάστρο του Αγίου Ιλαρίωνα-Τραγικές εικόνες