Εκτέλεσε συμβόλαιο θανάτου και επιχείρησε να διαφύγει από την Τύμπου-Στόχος επιχειρηματίας, απειλήθηκε δεύτερος

Η νέα υπόθεση ένοπλης επίθεσης εναντίον ιδιοκτήτη εστιατορίου στην κατεχόμενη Λευκωσία, δεσπόζει στις τ/κ εφημερίδες σήμερα. Χθες έγινε και δεύτερη σύλληψη για την υπόθεση.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η «αστυνομία» έδρασε γρήγορα και ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου λίγη ώρα μετά την επίθεση εναντίον του Αχμέτ Κεσκίν, μέσα στο εστιατόριό του στην Λευκωσία, σε ώρα που υπήρχαν και πελάτες.

Ο Μουχαρέμ Λερμί συνελήφθη την ώρα που προσπαθούσε να επιστρέψει στην Τουρκία αεροπορικώς με τον τ/κ Τύπο να επισημαίνει ότι ο δράστης ήρθε στα κατεχόμενα με τουριστική βίζα. Ο Λερμί φέρεται να πυροβόλησε εναντίον του Κεσκίν τραυματίζοντάς τον στα πόδια και το θύμα μεταφέρθηκε στην εντατική όπου και νοσηλεύεται. Η επίθεση έγινε το Σάββατο και ο ύποπτος τέθηκε υπό 3ημερη κράτηση χθες.

Η Αβρούπα γράφει ότι το όπλο που χρησιμοποίησε ο δράστης ήταν τύπου Γκλοκ, όπως αυτό που είχε χρησιμοποιηθεί στην επίθεση εναντίον της εφημερίδας πριν από έξι χρόνια. Ο δεύτερος συλληφθείς φέρεται να ήταν το άτομο που έδωσε το όπλο στον Λερμί. Η Αβρούπα γράφει επίσης ότι πίσω από την επίθεση φέρεται να κρύβεται η συμμορία του Ισμέτ Φελέκ, που πουλάει προστασία σε μαγαζιά, κυρίως στην περιοχή της Αμμοχώστου.

Δεύτερος επιχειρηματίας, ο Ραΐφ Οζέρμαν, συνεχίζει η Αβρούπα, φέρεται να δέχθηκε τηλεφώνημα μετά το περιστατικό και να του είπαν πως τώρα είναι η δική του σειρά.

Η Γενί Μπακίς γράφει επίσης πρωτοσέλιδα ότι τους τελευταίους 7 μήνες έχουν συλληφθεί 4 άτομα που ήρθαν από το εξωτερικό στα κατεχόμενα για να δολοφονήσουν ή να επιτεθούν εναντίον διαφόρων επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στο ψευδοκράτος.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι το φαινόμενο παίρνει διαστάσεις και σημειώνει τα θέματα ασφάλειας εισόδου και ελέγχου στο ψευδοκράτος. Αναφέρει επίσης ότι μόλις τον Γενάρη που πέρασε εντοπίστηκε σε φορτηγό που ήρθε από την Τουρκία στο λιμάνι της Αμμοχώστου άνδρας ο οποίος είχε σκοπό να δολοφονήσει επιχειρηματία στην Κερύνεια.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Χάθηκαν τα ίχνη 56χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λάρνακα (pic)
Οδηγούσε κλεμμένο όχημα, προσπάθησε να διαφύγει της Αστυνομίας και προκάλεσε ατυχήματα 22χρονος
Έπιασε τιμόνι με επταπλάσια ποσότητα αλκοόλης από το επιτρεπτό όριο 36χρονος στην Αγία Νάπα
Επεισοδιακή καταδίωξη λαθροθηρών κατέληξε σε τροχαίο-Βρέθηκαν λαγοί, φυσίγγια και όπλο στην κατοχή τους
Έφοδος της ΥΚΑΝ σε υποστατικό στο Παραλίμνι-Πωλούσε προϊόντα με ναρκωτικά 25χρονη (pics)
Απολύθηκε ως δεσμοφύλακας, προσλήφθηκε ως νεκροτόμος-Ποινική έρευνα για εξαπάτηση του δημοσίου
Ένοχος ο αδελφός του Αγγελή για την απόπειρα φόνου της αδελφής του θύτη-Την έλουσε με βενζίνη, απείλησε να την κάψει
Προσπάθησαν να ξεχελάσουν 62χρονο που προσπαθούσε να πωλήσει την φωτογραφική του μηχανή
ΒΙΝΤΕΟ: Ξέσπασε πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην Αραδίππου
Χάθηκαν από την Πέμπτη τα ίχνη της 20χρονης Λιάνας στη Λεμεσό (pic)