Έφοδος της ΥΚΑΝ σε αποθήκη, εντόπισε φυσίγγια και πάνω από ένα κιλό κάνναβη-Χειροπέδες σε 34χρονο (pics)

Ποσότητα κάνναβης πέραν του ενός κιλού, καθώς και αριθμό φυσιγγίων στρατιωτικού όπλου, εντόπισε και κατάσχεσε σήμερα η ΥΚΑΝ, στη Λευκωσία. Για διευκόλυνση των ανακρίσεων συνελήφθη 34χρονος.

Μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, μέλη της ΥΚΑΝ και του Κλάδου Αστυνομικών Σκύλων της ΜΜΑΔ, διενήργησαν έρευνα σε αποθήκη, που διατηρεί ο 34χρονος, σε αγροτική περιοχή στην επαρχία Λευκωσίας. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν πέντε πλήρη φυσίγγια διαμετρήματος 7,62mm, δύο νάιλον σακούλια, που περιείχαν κάνναβη, συνολικού μεικτού βάρους 1134 γραμμαρίων, ένα δοχείο με μικρή ποσότητα κάνναβης και ένα κινητό τηλέφωνο.

1

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του, στη Λευκωσία, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκα τρία τεμάχια συμπαγούς ουσίας, μεικτού βάρους ενός γραμμαρίου.

Ο 34χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ αύριο αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για έκδοση διατάγματος κράτησής του.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

2

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Οι πρώτες στιγμές της νεάς φονικής πυρκαγιάς στη Λεμεσό-Εν αναμονή των ερευνών για τα αίτια
Έφοδος της ΥΚΑΝ σε αποθήκη, εντόπισε φυσίγγια και πάνω από ένα κιλό κάνναβη-Χειροπέδες σε 34χρονο (pics)
Σχηματισμό Κυβέρνησης το συντομότερο δυνατό ζητά ο Φρίντριχ Μερτς-Η πρώτη τοποθέτηση Σολτς
Τη Δευτέρα η συνέχεια των ερευνών για τα αίτια της νέας φονικής πυρκαγιάς με θύμα τον 32χρονο Μενέλαο
Τελέστηκε το μνημόσυνο του ήρωα αστυφύλακα Ανδρέα Χριστοφίδη
Οι κρίσιμες εκλογές στη Γερμανία και οι προσδοκίες των αγορών για περισσότερες δαπάνες
Προβάδισμα Μερτς και CDU δείχνει το πρώτο Exit Poll στη Γερμανία-Αρχίζει η καταμέτρηση ψήφων
Αμφισβητεί το πόρισμα Hellenic Train ο σύμβουλος των οικογενειών θυμάτων-«Επιστημονική φαντασία»
Κοντά στη λύση του μυστηρίου για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου-Οι μαρτυρίες για τον χαρακτήρα του
Άλλη μία φονική πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό, νεκρός 32χρονος-Προσπάθησε να το σώσει ο αδελφός του