Εντοπίστηκε ο 18χρονος τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στη Λευκωσία

Εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του, 18χρονος ο οποίος είχε δηλωθεί στην Αστυνομία ως ελλείπον πρόσωπο, αφού απουσίαζε από τον τόπο διαμονής του, στην Λευκωσία, από τις 22 Φεβρουαρίου, 2025.

Η φωτογραφία και τα στοιχεία του 18χρονου δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία στις 23 Φεβρουαρίου, 2025, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Ο 18χρονος εντοπίστηκε την Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου, 2025. Μετά και τον εντοπισμό του, η συνέχιση της δημοσίευσης της φωτογραφίας και των προσωπικών του στοιχείων είναι αχρείαστη.

Δειτε Επισης

Τοποθέτηση Σαββίδη για κατάθεση νομοσχεδίων διαχωρισμού εξουσιών-«Ο ρόλος μου περιορίζεται στην νομική πτυχή»
Συγκλονίζουν οι συγγενείς των θυμάτων του Μαρί-«Ήταν όλα εγκληματικά και εσκεμμένα, ο πόνος και η απώλεια μένει»
Η παράνομη δίωξη του Σενέρ Λεβέντ ενώπιον της ΕΕ με παρέμβαση Μαυρίδη
Επιτήδειοι επιχειρούν να αποσπάσουν χρήματα από πολίτες για δήθεν χορηγία
Έπεσε ο πέλεκυς στην υπόθεση ανθρωποκτονίας του Δωρόθεου στα Λατσιά-«Επώδυνος θάνατος, υπέδειξαν αναλγησία»
Καταπέλτης το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής-Εισηγείται ποινικά αδικήματα για τρείς και πειθαρχικά σε πέντε
Περιπολία των Φοινικούδων από μέλη της αντιοχλαγωγικής ανακοίνωσε ο Πρόεδρος
Η ΕΛΑΣ εκτιμά ότι η Μουρτζούκου ευθύνεται και για τον θάνατο του Παναγιωτάκη-Θέλει ολοκληρωμένη ομολογία
Πυρκαγιά από μετασχηματιστή της ΑΗΚ στη Γαλάτα
Αθώοι από το εκ πρώτης όψεως Σήφης και Σπύρος για την δολοφονία Ανδρονίκου-«Καμία μαρτυρία για οργάνωση»