Επανήλθε ο Τριανταφυλλίδης για προαγωγή Κατσουνωτού με καρφιά σε ΔΗΣΥ-«Από πού ήρθε η εντολή για... αφωνία»

Επανήλθε o δικηγόρος και ο νομικός σύμβουλος και μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, Κρις Τριανταφυλλίδης, σε σχέση με τον διορισμό του Μιχάλη Κατσουνωτού στη θέση του Βοηθού Αρχηγού Αστυνομίας, ο οποίος αυτή την φορά ρίχνει καρφιά προς το κόμμα του.

Ο κ. Τριανταφυλλίδης, ήταν εκ των νομικών που εκπροσωπούσαν την τέως Διευθύντρια των Φυλακών, Άννα Αριστοτέλους και ο οποίος είχε χειριστεί, μεταξύ άλλων, τις ιδιωτικές ποινικές που καταχωρήθηκαν σε βάρος του Κατσουνωτού στο Δικαστήριο, μετά την απόφαση της Εισαγγελίας να μην προχωρήσει στην ποινική δίωξη του Μιχάλη Κατσουνωτού, με βάση τα ευρήματα του Αχιλλέα Αιμιλιανίδη, για λόγους δημοσίου συμφέροντος.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τριανταφυλλίδης καταχώρησε ιδιωτική ποινική, που περιλάμβανε, μεταξύ άλλων, τα αδικήματα της κατάχρησης εξουσίας και της συνωμοσίας, που υπέδειξε ανεξάρτητος ποινικός ανακριτής, καθώς και το αδίκημα της καταστροφής τεκμηρίων. Ωστόσο, ο Εισαγγελέας, ασκώντας τις εξουσίες του, είχε αναστείλει τις ιδιωτικές ποινικές που καταχωρήθηκαν.

Σε νέα του ανάρτηση, ο κ. Τριανταφυλλίδης, αναφέρει «πώς γίνεται τα συνήθως λαλίστατα Πολιτικά Κόμματα να μην έχουν τίποτα να πουν για τον διορισμό του; Ειδικά δε ο ΔΗΣΥ στα πλαίσια της αντιπολίτευσης που διακηρυγμένα επισήμως και με... άμεσες στερήσεις της ιδιότητας μέλους (!!!) ασκείς, πώς και τέτοια απόλυτη βουβαμάρα; Από πού ήρθε η εντολή για... αφωνία!!! Τελικά είτε είναι πολύ μακρύ το χέρι του νέου Βοηθού είτε είναι «καθαρός σαν... κρύσταλλο». Διαλέγετε και παίρνετε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η κατάχρηση εξουσίας, οι σκιές πάνω από τον νέο Βοηθό και ένας ελέφαντας που βόσκει στο Αρχηγείο Αστυνομίας

Σε προηγούμενη του ανάρτηση, ο κ. Τριανταφυλλίδης, έγραψε πως «θωρουμμας ρεεε», τονίζοντας πως «ντρέπεται και η ντροπή».

Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση ανέφερε, «Μ Κατσουνωτός Βοηθός Αρχηγός Αστυνομίας. Είχα καταχωρήσει ιδιωτική ποινική δίωξη εννατίον του με παραπονούμενη την τότε Διευθύντρια των Κεντρικών φυλακών Άννα Αριστοτέλους. Είχε προηγηθεί εισήγηση Ερευνητικής Επιτροπής για ενδεχομένη διάπραξη ποινικών αδικημάτων από αυτόν. Η ιδιωτική ποινική δίωξη ανεστάλη για λογούς δημοσίου συμφέροντος.!!!! Δεν δικάστηκε ποτέ», έγραψε.

«Το μόνο που μπορώ να πω απευθυνόμενος σ εκείνους που τον διορίσαν είναι το Κυπριακό απόφθεγμα: «Θωρουμας ρεε». Εν κατακλείδι: Ντρέπεται και η ντροπή», τόνισε.

Δειτε Επισης

To Yπ. Δικαιοσύνης της Τσεχίας έλαβε δώρο δώρο 40 εκ. σε bitcoin από πρώην κατάδικο για εμπόριο ναρκωτικών
Πρόβλημα στο σύστημα παραγωγής προκάλεσε διακοπή ρεύματος παγκύπρια
Νέα εκδήλωση διαμαρτυρίας από τους υποστηρικτές του Τυχικού
Πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του μέσα στο νοσοκομείο 87χρονος-Κλείδωσε τον γιο τους στο μπαλκόνι
Πενηντάχρονος έκλεψε από υπό ανακαίνιση κατοικία δύο γεννήτριες και βαρέλια με μπογιά
Οι κρυφοί κίνδυνοι των νέων προϊόντων καπνού
Η πρώτη τοποθέτηση του ιερέα Σερκελίδη μετά την αργία-«Νόμιζα με κάλεσε ο Αρχιεπίσκοπος να με δει, αλλά με δίκαζε»
Οδηγός στον αυτοκινητόδρομο έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε δέντρο-Στο νοσοκομείο τρία πρόσωπα
Έκλεψε 1,400 ευρώ, κάρτες και προσωπικά έγγραφα από αυτοκίνητο-Χειροπέδες σε 26χρονο
Σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική 54χρονη μετά από ατύχημα με σκούτερ-Συγκρούστηκε με όχημα