Θάνατος Βασίλη Καλογήρου-Χρήση φαρμακευτικής ουσίας δείχνουν οι τοξικολογικές εξετάσεις

Τα πρώτα στοιχεία από τις τοξικολογικές εξετάσεις του Βασίλη Καλογήρου έρχονται στο φως της δημοσιότητας, τα οποία δίνουν επιπλέον σημαντικές πληροφορίες γύρω από τα πιθανά αίτια του θανάτου του 39χρονου που βρέθηκε νεκρός στον Τύρναβο μετά από 50 ημέρες εξαφάνισης.

Σύμφωνα με αποκάλυψη που έγινε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, τα Εργαστήρια Τοξικολογίας Θεσσαλονίκης κατά τις τοξικολογικές εξετάσεις εντόπισαν φαρμακευτική ουσία που φέρεται να σχετίζεται με την αγωγή για την αντιμετώπιση της κατάθλιψη που λάμβανε ο 39χρονος.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του καναλιού, η ουσία βρέθηκε στη χολή και σε άλλα όργανα του Βασίλη Καλογήρου, μία εξέλιξη που μειώνει τα ενδεχόμενα ο ίδιος να έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Με βάση την τελευταία εξέλιξη, προκύπτει ότι είχε γίνει χρήση της ουσίας από τον 39χρονο αναφορικά με την κατάσταση της ψυχικής υγείας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Πηγή: Cnn.gr

Δειτε Επισης

Νεκρή 14χρονη στην Τουρκία-Υπέστη κρίση πανικού λόγω του σεισμού 5,8 Ρίχτερ ανοιχτά της Ρόδου
Σήμερα η απόφαση του Εφετείου για τους 21 κατηγορούμενους για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι
Ισχυρός σεισμός 5,8 Ρίχτερ ανοιχτά της Ρόδου-Μικρές υλικές ζημιές
Προφυλακίστηκε η ψυχίατρος που έκανε ντελίβερι ναρκωτικών μέχρι και με ασθενοφόρο-Τι ισχυρίστηκε
Νεκρή 52χρονη μετά από τροχαίο στη Λάρισα-Εκτοξεύτηκε από μηχανή μετά από σύγκρουση με όχημα
Διπλωματικό θρίλερ για τη Μονή Σινά-Μεταβαίνει στο Κάιρο ο Γεραπετρίτης
Το 48ωρο θρίλερ για τη Μονή Σινά που δοκίμασε τις ελληνοαιγυπτιακές σχέσεις
Όχημα παρέσυρε και σκότωσε ανθοπώλη την ώρα που ετοίμαζε στολισμό για γάμο στην Ελλάδα
Κατήγγειλε βιασμό από τον σύντροφό της 35χρονη στην Πάτρα
Πορεία διαμαρτυρίας προς την Πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα για την κατάσταση στη Γάζα