Δημογλίδου για Βασίλη Καλογήρου-«Μέχρι στιγμής δεν έχουμε στοιχείο που να μας οδηγεί ξεκάθαρα σε έγκλημα»

Ανοιχτά παραμένουν όλα τα ενδεχόμενα για τα αιτία θανάτου του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου. H Εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου μίλησε στην ΕΡΤ για τις εξελίξεις στην υπόθεση, η οποία αρχικά διέψευσε κατηγορηματικά σχετικό δημοσίευμα εφημερίδας που κάνει λόγο για απαγωγή του 39χρονου.

«Μέχρι στιγμής οι καταθέσεις που έχουν ληφθεί από τους αστυνομικούς από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισης του 39χρονου δεν μας έχουν δώσει κάποιο στοιχείο που να μας οδηγεί ξεκάθαρα είτε στην εγκληματική ενέργεια, είτε ακόμη και στην αυτοχειρία», ξεκαθάρισε η κυρία Δημογλίδου.

«Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε και εμείς ακόμη γιατί αυτός ο άνθρωπος αποφάσισε να αποχωρήσει εκείνη την ημέρα από την οικία του και τι ακριβώς συνέβη. Αυτό προσπαθούν να κάνουν οι αστυνομικοί, να περπατήσουν ουσιαστικά την διαδρομή που μπορεί να ακολουθήσει ο 39χρονος» ανέφερε η κ. Δημογλίδου σημειώνοντας πως αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό όμως λόγω της φύσης της περιοχής αφού πρόκειται για αγροτική περιοχή είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί τέτοιο υλικό.

Παράλληλα η κυρία Δημογλίδου τόνισε πως στο τέλος θα υπάρξουν σίγουρα απαντήσεις, τουλάχιστον για τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από τη ζωή ο 39χρονος προσθέτοντας πως η πρώτη εικόνα των αστυνομικών από την αυτοψία στον χώρο δεν δίνει στοιχεία τουλάχιστον για εγκληματική ενέργεια και για μεταφορά του σώματος, αφού είναι ένα αρκετά δυσπρόσιτο σημείο και δύσκολο να μεταφερθεί ο άνθρωπος αυτός εκεί χωρίς να υπάρχει κάποιο ίχνος στο σώμα του, όμως υπογράμμισε πως «δεν μπορούμε όμως σίγουρα ακόμη να αποκλείσουμε ακόμη και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Ισόβια χωρίς ελαφρυντικό στον Κορκονέα για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου-Επιστρέφει στη φυλακή
Στη φυλακή τέσσερα πρώην υψηλόβαθμα στελέχη Πυροσβεστικής και Πολιτικής Προστασίας για τη φωτιά στο Μάτι
Ποινές φυλάκισης έως 240 χρόνια αλλά μόλις πέντε εκτιτέα στους δέκα ένοχους για την πυρκαγιά στο Μάτι
Κανένα ελαφρυντικό για τους 10 ενόχους για τη φωτιά στο Μάτι-Εισηγήθηκε ποινή φυλάκισης 4 ετών η Εισαγγελέας
Πώς οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη των Τούρκων που πυροβόλησαν τους πράκτορες της ΕΥΠ
Στο εδώλιο ο 39χρονος για τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα-Συγκινεί η έκκληση της μητέρας της
Συνεχίζεται η σεισμική δραστηριότητα στην Ελλάδα-Σεισμός μεγέθους 5,1 στην Κρήτη
Συνελήφθησαν στην Βουλγαρία δύο Τούρκοι για το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στους πράκτορες της ΕΥΠ
Συγκρατημένα αισιόδοξη η Αθήνα για τις συνομιλίες στο Κάιρο για το μέλλον της Μονής Σινά
Ένοχοι οι δέκα από 21 κατηγορούμενους για τη φωτιά στο Μάτι-«Ντροπή, μας διέλυσαν τα σπίτια κι εσείς το ίδιο»