ΒΙΝΤΕΟ: Συμβαίνει… και αλλού-Το έσκασε από το Δικαστήριο πηδώντας από παράθυρο

Μία εντυπωσιακή αν μη τι άλλο απόδραση σημειώθηκε σε δικαστήριο του Γιοχάνεσμπουργκ στη Νότια Αφρική, με τον κατηγορούμενο να… την κάνει από το παράθυρο.

Ο Onoshana Thando Sadiki κατηγορούνταν για διάρρηξη και κλοπή. Ενώ βρισκόταν ενώπιον του δικαστή, αποφάσισε να δραπετεύσει βγαίνοντας από το παράθυρο του τριώροφου κτιρίου. Αφού γλίστρησε στον δεύτερο όροφο, πήδηξε κάτω και στη συνέχεια διέφυγε.

Οι αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του ενώ το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας. Την επόμενη μέρα συνελήφθη και πλέον αντιμετωπίζει κατηγορίες και για την απόδραση.

«Ο ύποπτος δραπέτευσε όταν εμφανίστηκε στο δικαστήριο με την κατηγορία της διάρρηξης σπιτιού και της κλοπής. Συνελήφθη εκ νέου και θα κατηγορηθεί και για απόδραση», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Το βίντεο από το περιστατικό κάνει τον γύρο του διαδικτύου με πολλούς χρήστες να τον παρομοιάζουν με τον Τομ Κρουζ. «Μπορείτε να δείτε ότι είναι συνηθισμένος στις διαρρήξεις. Ο τρόπος που κατέβηκε άνετα αυτόν τον τοίχο μοιάζει πολύ με τον Τομ Κρουζ», αναφέρουν στα σχόλιά τους. Άλλοι γράφουν ότι «επιδεικνύει τις ικανότητές του στο πώς να ανοίγει σπίτια».

Μιλώντας μετά τη δεύτερη σύλληψή του ο Sadiki δήλωσε ότι όταν τον κάλεσε «ο δικαστής την πρώτη φορά, δεν ήταν κανείς εκεί. Είδα λοιπόν ότι δεν υπήρχε κανείς εκεί. Μετά από αυτό απλώς κοίταξα την πόρτα». Σύμφωνα με τον ίδιο, ο δικαστής σκόπευε να αναβάλει τη δίκη.

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

«Kill Βill»-Νέα επίθεση από τον Μασκ, απευθύνει κάλεσμα για να αντισταθούν στο φορολογικό νομοσχέδιο Τραμπ
ΒΙΝΤΕΟ: Άνοιξε καπάκι βυτιοφόρου με το τσιγάρο στο στόμα-Η έκρηξη τον εκσφενδόνισε μέτρα μακριά
Εντυπωσιασμένος, αλλά και ανήσυχος, ο Τραμπ από την επίθεση των Ουκρανών στη Ρωσία
Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους της Ryanair λόγω σφοδρών αναταράξεων-Εννέα τραυματίες
Γυναίκα κατηγορείται ότι δηλητηρίασε τρεις συγγενείς της με μανιτάρια
Εισαγγελική έρευνα σε βάρος του προέδρου της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης
Φρικτή η δολοφονία των τριών κοριτσιών από τον πατέρα τους-Τις έπνιξε με σακούλα στο κεφάλι, είχε δέσει τα χέρια τους
Συνεχίζονται οι εσπευσμένες απομακρύνσεις κατοίκων στον Καναδά λόγω των τεράστιων δασικών πυρκαγιών
Ο Τραμπ απειλεί να αφαιρέσει τη διαπίστευση του Κολούμπια και απαγορεύει τις βίζες για ξένους φοιτητές στο Χάρβαρντ
Παρατείνεται η αναστολή λειτουργίας των κέντρων διανομής βοήθειας στη Γάζα