Παραιτήθηκε η ιατροδικαστής από την υπόθεση Βασίλη Καλογήρου

Παραιτήθηκε η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή από την υπόθεση Βασίλη Καλογήρου.

Tην πληροφορία επιβεβαίωσε η κυρία Λεονταρή και σε επικοινωνία του iefimerida μαζί της λέγοντας ότι κατέθεσε την παραίτησή της από την υπόθεση και ότι δεν έχει να δηλώσει κάτι άλλο.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι κατά την εξέταση στα νύχια της σορού του 39χρονου δεν βρέθηκε DNA άλλου ατόμου, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες τόσο της ΕΛΑΣ όσο και στα εργαστήρια καθώς αναμένονται το επόμενο διάστημα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και των ιστολογικών εξετάσεων που θεωρείται ότι θα ρίξουν φως στα αίτια θανάτου του καθώς η ιατροδικαστική εξέταση δεν έδωσε απαντήσεις και άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια του Βασίλη Καλογήρου αφήνει υπόνοιες για εγκληματική ενέργεια και έχουν κληθεί οι γονείς και ο θείος να καταθέσουν σχετικά δίνοντας περισσότερα στοιχεία, πρόσωπα που ενδεχομένως υποψιάζονται και τα σχετικά στοιχεία.

Η ΕΛΑΣ την ίδια ώρα συνεχίζει την έρευνά της ψάχνοντας για βίντεο από κάμερες που ενδεχομένως έχουν καταγράψει την πορεία του ακολούθησε ο Βασίλης Καλογήρου και ακόμη μάρτυρες που ενδεχομένως τον είδαν, ενώ όπως είπε σήμερα η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας αναζητούνται τυχόν άτομα που κινήθηκαν στην περιοχή που ανευρέθηκε η σορός του 39χρονου από την ημέρα της εξαφάνισής του ως την ημέρα που βρέθηκε.

Πηγή: iefimerida

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Νέα αποκάλυψη για τους θανάτους των βρεφών στην Αμαλιάδα-Εύρημα δείχνει ασφυξία
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναλαμβάνω το βάρος της ευθύνης στο όνομα όσων κυβέρνησαν και δεν άλλαξαν το κράτος
Ενοχή για τους επτά προτείνει η Εισαγγελέας στην πρώτη δίκη για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ
Σε ειδικό θάλαμο η γιατρός με αιμορραγικό πυρετό στο νοσοκομείο της Λάρισας
Ορκίστηκαν τα νέα μέλη της ελληνικής Κυβέρνησης μετά τις παραιτήσεις
Σε κρίσιμη κατάσταση 35χρονος που μαχαιρώθηκε σε πανηγύρι της Μυτιλήνης
Έδωσε πληροφορίες σε Γεραπετρίτη με εκκλησίες που είναι στόχοι του ISIS oΠατριάρχης Θεόφιλος
Σήμερα η πρόταση της ευρωπαίας Εισαγγελέως για τους «7» στο Εφετείο της Αθήνας για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Πάλεψα με τα ρεύματα και έφτασα με δυσκολία, λέει ο αστυνομικός που έσωσε μητέρα και κόρη που παρασύρθηκαν με φουσκωτό στην Εύβοια
Αγωνία για κωπηλάτη που αγνοείται στη θάλασσα στην Κρήτη–Σε εξέλιξη επιχείρηση έρευνας