Κατέγραφε την πεθερά του στο μπάνιο-Νέα βίντεο βρέθηκαν στην κατοχή του αστυνομικού της Βουλής

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον αστυνομικού της Βουλής που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών του.

Σύμφωνα με νέα στοιχεία, στον υπολογιστή του κατηγορούμενου βρέθηκε ένα βίντεο που καταγράφεται ο ίδιος να τοποθετεί τα γυαλιά που είχε με την κρυφή κάμερα και να καταγράφει την πεθερά του να κάνει μπάνιο.

Μαζί με τον αστυνομικό, κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών και η 35χρονη σύζυγό του, η οποία μάλιστα έφερε στη ζωή την Πέμπτη ένα κοριτσάκι και έγινε έτσι για έκτη φορά μητέρα.

Από την άλλη, ο προφυλακισμένος αστυνομικός αναφέρει ότι η σύζυγός του έχει κριθεί ακατάλληλη, οπότε ενδέχεται να κάνει κάποιες κινήσεις νομικές για το παιδί που γεννήθηκε σήμερα.

Ζητούν την επιμέλεια του δίχρονου παιδιού

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η οικογένεια της 35χρονης, και συγκεκριμένα οι γονείς της, αναμένεται να καταθέσουν αίτημα για την επιμέλεια του δίχρονου παιδιού της οικογένειας.

Μιλώντας στην εκπομπή «Εξελίξεις Τώρα» και στην Αναστασία Γιάμαλη, ο πατέρας της είπε:

«Κάναμε αίτηση στην εισαγγελία ανηλίκων, εγώ και η γυναίκα μου να πάρουμε την επιμέλεια για το μικρό μας εγγονάκι από τη δομή φιλοξενίας, περιμένουμε απάντηση» σημείωσε ο πατέρας της 35χρονης αστυνομικού.

«Σε κάθε περίπτωση θα σεβαστούμε την επιλογή του ανακριτή και του εισαγγελέα και δεν θα επιτρέψουμε καμίας επικοινωνία της μητέρας και κόρης μας με το εγγονάκι, όπως μας όρισαν. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να γίνει δεκτό γιατί είμαστε μεγάλοι σε ηλικία και υπάρχει ζήτημα ως προς τον νόμο» υποστήριξε και τόνισε ότι «ευελπιστούμε, όμως και θα θέλαμε πολύ να είναι μαζί μας. Είναι και είμαστε οικογένειά του».

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

Άδειασε ξανά τον Ζελένσκι ο Τραμπ-Δεν είναι πολύ σημαντική η παρουσία του στις συνομιλίες
Επιμένει στο σενάριο της εγκληματικής ενέργειας η οικογένεια του Βασίλη Καλογήρου
Καταχωρήθηκε υπόθεση εναντίον του δόκιμου αστυνομικού που πιάστηκε με ναρκωτικά
Μητέρα έπνιξε τα παιδιά της και τα άφησε στα κρεβάτια τους να τα βρει ο πατέρας τους
Απατεώνες παριστάνουν την Revolut για να αποσπάσουν τραπεζικά στοιχεία
Άρχισαν συζητήσεις για δημιουργία Μονάδων Άμεσης Φροντίδας-Προσπάθεια για πιλοτική έναρξη το 2025
Τριανταφυλλίδης για διορισμό Κατσουνωτού: «Θωρούν μας ρε, ντρέπεται και η ντροπή»
Άρχισε η διαδικασία για νέες γεννήτριες στη Δεκέλεια-Στόχος ο περιορισμός του κόστους από ρύπους
Τα πιθανά σενάρια για τους σεισμούς στη Σαντορίνη και η ενεργοποίηση της Νέας Καμένης
Το 33,17% της ενέργειας θα προέρχεται από ΑΠΕ έως το 2030